Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣπάνιο: Με τους ορούς και το νεογέννητο στα χέρια- Η πρώτη φωτογραφία...

Σπάνιο: Με τους ορούς και το νεογέννητο στα χέρια- Η πρώτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από το μαιευτήριο

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να είναι μία γυναίκα με πολλές ασχολίες, ωστόσο ανέκαθεν στη ζωή της, προτεραιότητά της ήταν τα παιδιά της. Η παρουσιάστρια απέκτησε τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ πριν από κάποια χρόνια ήρθε στη ζωή η μικρή Μαρίνα, καρπός του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η ίδια δείχνει μεγάλο σεβασμό στην έννοια της μητέρας και άλλωστε έχει μεγάλη αδυναμία και στη δική της μαμά, τη Ζέτα Μισόκαλου, η οποία είχε μάλιστα πριν από μερικές μέρες τα γενέθλιά της.

«Την μαμά μου την χόρτασα στα σ αγαπώ μαμά …. της το έλεγα 100 φορές την μέρα κι εκείνη πάντα γελούσε ! Όταν απέκτησα τα δικά μου παιδιά έκανα το ίδιο και σ εκείνα , 100 φορές την μέρα τους έλεγα ποσό πολύ τα αγαπώ … ακόμα και τώρα που έχουν μεγαλώσει το ίδιο κάνω … Αγάπη , αγάπη , αγάπη , μια μεγάλη αγκαλιά … αυτό για εμενα είναι η μάνα με δυο λόγια !

Μανουλα μου ακόμα στο φωνάζω … μαμα μου σ αγαπώ και σ ευχαριστώ που είσαι εσυ η μαμα μου … σ ευχαριστώ που μου στάθηκες τόσο για να καταφέρω να αποκτήσω και να μεγαλώσω 4 υπέροχα παιδιά ! Μανούλες όλου του κόσμου χρόνια πολλά … μανούλες της καρδιάς …μανούλες της κοιλιάς ! Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα!», είχε γράψει η ίδια σε ανάρτησή της για τη μητέρα της πριν από λίγο καιρό.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από το μαιευτήριο

Ανάμεσα σε διάφορες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί η Ελένη Μενεγάκη, βρίσκεται και ένα υπέροχο στιγμιότυπο από τη μέρα που ήρθε στη ζωή η μεγάλη κόρη της, η Λάουρα, το 2005.

Η φωτογραφία είναι ιδιαίτερα συγκινητική και αγγίζει τους πάντες.

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα