Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣπάνιο κλικ: Γιάννης Πάριος και Σοφία Αλιμπέρτη στον γάμο τους, κόβουν τη...

Σπάνιο κλικ: Γιάννης Πάριος και Σοφία Αλιμπέρτη στον γάμο τους, κόβουν τη γαμήλια τούρτα

Ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, ενώ έμειναν παντρεμενοι για δώδεκα χρόνια και απέκτησαν δυο γιους, τον Μιχαήλ-Αγγελο και το Νικόλα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1986 και παντρεύτηκε την ίδια χρονιά στην Πάρο.

Το 1992 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ, και το 1997 τον δεύτερο, Νικόλα. Πήραν διαζύγιο το 1998, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Μία σπάνια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους, στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί από όπου κατάγεται ο ερμηνευτής του έρωτα, δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό του δημοσιογράφου Χρήστου Κωνσταντίνου στο instagram.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Γιάννη Πάριο και τη Σοφία Αλιμπέρτη, να λάμπουν από ευτυχία την ημέρα του γάμου τους, στη δεξίωση, όπου κόβουν τη γαμήλια τούρτα τους.

Μπορεί οι δυο τους να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια, παραμένουν όμως αγαπημένοι, αφού έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Η ταλαντούχα ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Πάρο, έχοντας επιλέξει έναν δρόμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η νέα της ζωή δεν έχει σχέση με την προηγούμενη. Η ίδια έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο art café στη Νάουσα και περνάει όμορφες στιγμές στο νησί.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα