Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣπάνια εικόνα – Αυτή είναι η πασίγνωστη πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου

Σπάνια εικόνα – Αυτή είναι η πασίγνωστη πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου

Τα είχε αφήσει πίσω της όλα και είχαμε να τη δούμε χρόνια μέχρι που ο γνωστός δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφία της να ποζάρει μαζί με την οικογένειά του.

Οι αδελφές Μπόγιερ έγραψαν ιστορία τη δεκαετία του ’60. Το ντουέτο τους το λάτρεψε ο κόσμος και ήταν περιζήτητες.

Η Έρρικα Μπρόγιερ παντρεύτηκε τον Κώστα Βουτσά και απέκτησαν την κόρη τους, Σάντρα και η Μαργαρίτα τον επιχειρηματία Τσολακάκη με τον οποίο απέκτησαν την κόρη τους Κρίστη Τσολακάκη, σύζυγο του Νίκου Χατζηνικολάου.

aderfes mprogier kai dakis
Η Μαργαρίτα Μπόγιερ, ο Δάκης και η Έρρικα Μπρόγιερ

Τον Ιανουάριο του 2020 η Έρρικα φεύγει από τη ζωή και αυτό στοιχίζει στην Μαργαρίτα που μπαίνει στο νοσοκομείο και δεν καταφέρνει να πάει στην κηδεία της.

errika mprogier o kostas voytsas einai o erotas tis zois moy

Η Σάντρα Βουτσά πόζαρε με τη θεία της και στη συνέχεια δημοσίευσε τη φωτογραφία στο instagram γράφοντας στη λεζάντα:

«Η θεία μου Μαργαριτα Μπρόγερ. Προχωρημένη καλλιτεχνης(Ως Αδελφές Μπρογερ ήταν πολύ πολύ μπροστά για την εποχή τους-κ μην σας πω ακόμα κ για σήμερα!) Επιτυχημένη επιχειρηματίας. (Είχε για πάνω από 30 χρόνια βιοτεχνία ρούχων αλλά κ δυο καταστήματα με ρούχα στο Κολωνάκι κ στους Αμπελόκηπους.

mprogier

Τα ρούχα της, είχαν μεγάλη επιτυχία όλα τα χρόνια που διατηρούσε την επιχείρηση!) με τεράστια αγάπη για τη φύση και τα ζώα κ σήμερα, πια, στον πιο αγαπημένο της ρόλο, αυτόν της γιαγιάς!!! Εχει τρία εγγόνια από την ξαδέλφη μου@chatzinikolaou_kristi τα οποία λατρεύει κ την λατρεύουν!!! Κάνουμε παρέα, γελάμε, περνάμε πάντα καταπληκτικά, όποτε βρισκόμαστε κ την λατρευωωωωω!!! Μια καταπληκτική μαμά (για την Κριστη)μια καταπληκτική θεια (για εμένα)μια καταπληκτική κόρη(για την δική μου γιαγιά κ μαμά της), μια καταπληκτική φιλη (για τους φίλους της) κ μια πολύ αγαπημένη πεθερά για τον Νίκο Χατζηνικολάου. Αυτή είναι η θεία μου η Μαργαρίτα!!!».

Μπορεί η Έρρικα να βρισκόταν μέχρι το τέλος μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας και να έπαιζε στο θέατρο εκείνη τα είχε αφήσει πίσω της όλα αυτά και είχαμε να τη δούμε χρόνια μέχρι τον περασμένο Αύγουστο που ο Νίκος Χατζηνικολάου δημοσίευσε φωτογραφία της να ποζάρει μαζί με την οικογένειά του.

nikoschatzinikolaou 116675244 688327691778112 5763180632138420525 n

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα