Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣοφία Αλιμπέρτη: Από την απομόνωση στην Πάρο, στην τηλεοπτική επιστροφή στον ANT1

Σοφία Αλιμπέρτη: Από την απομόνωση στην Πάρο, στην τηλεοπτική επιστροφή στον ANT1

Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στον ANT1 αρκετά χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η παρουσιάστρια δίνει νέο καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές της για το «Ζήσε Αλλιώς», όπως και θα είναι ο τίτλος της νέας της εκπομπής που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα του Πάσχα στις 16:00 στον ANT1.

Στο πλευρό της Σοφίας Αλιμπέρτη ο Κωνσταντίνος Ξένος και ο Κωνσταντίνος Δέδες.

Σοφία Αλιμπέρτη – Η ζωή στην Πάρο

Το καλοκαίρι του 2009 η Σοφία Αλιμπέρτη ολοκληρώνοντας τη συνεργασία της με τον ANT1 και την πρωινή εκπομπή (Καλομελέτα κι έρχεται) αποφασίζει να κάνει τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, μετακομίζοντας στην Πάρο.

Στο νησί της Πάρου, η παρουσιάστρια δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά, μαζί με τους δύο γιους της και τον Γιάννη Πάριο να την στηρίζουν και σε αυτό το επαγγελματικό βήμα.

«Όταν σταμάτησα την τηλεόραση είπα: Θέλω να ζήσω. Δεν μπορούσα να πάω σε μια παραλία και ήταν ο paparazzi πίσω από τον θάμνο, ήμουν από 12 ετών στην τηλεόραση, φτάνει»,  είχε εξομολογηθεί η Σοφία Αλιμπέρτη σε συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά.

«Ήθελα να δω αρχικά πως θα είναι η ζωή μου εδώ στην Πάρο. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα, εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες, μεγεθύνονται όλα. Εδώ αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου. Το ήθελα πάντα να εγκατασταθώ στην Πάρο», δήλωνε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Σοφία Αλιμπέρτη – Η ζωή με τους γιους της

Περήφανη μητέρα, δεν σταματά να καμαρώνει τους γιους της,  Μιχαήλ – Άγγελο Βαρθακούρη ο οποίος ασχολείται με τη φωτογραφία  και Good Job Nicky τον οποίο τα τελευταία χρόνια γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τα τραγούδια του.

Ο Άγγελος Βαρθακούρης είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Gala: «Θυμάμαι σκηνικά με παπαράτσι στον δρόμο, στις παραλίες της Πάρου που ναι μεν ήταν ενοχλητικά αλλά κυρίως για τους γονείς μου. Δε θυμάμαι να έχω ενοχληθεί εγώ από αυτό. Αυτό που ίσως με πείραξε είναι που όταν έχεις διάσημους γονείς κάποιος σε κρίνει προτού σε γνωρίσει. Λίγο αυτό. Πολύ λίγο».

Ο Good Job Nicky σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη» είχε αναφέρει: «Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι απλοί άνθρωποι. Τον μπαμπά τον περιγράφω ως ένα ψαρά που έτυχε να έχει καλή φωνή. Όλοι ξέρανε τον ‘’Γιάννη’’ και όχι τον ‘’Πάριο’’.

Εκπομπές της μητέρας μου δεν έβλεπα. Έχω το καλύτερο show στο σπίτι. Θέλω η μητέρα μου να είναι χαρούμενη. Ο στόχος μου είναι το ένα grammy και το όνειρο μου τα εφτά».

«Eίμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για αυτούς τους δύο ανθρώπους, για τις προσωπικότητες τους, πέρα από την επαγγελματική τους ιδιότητα. Χαίρομαι για την κάνουν με την καρδιά τους αυτό που αγαπούν.

Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί κάποιος να βρει το δρόμο του από πολύ νωρίς και να ακολουθήσει αυτό που του δίνει χαρά. Δεν είναι όλοι άνθρωποι το ίδιο τυχεροί, να ξέρουν από νωρίς τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους, και αγωνίζονται σκληρά ακολουθώντας, πιθανότατα, άλλα επαγγέλματα μέχρι να το βρουν, και αν το βρουν», είχε δηλώσει η Σοφία Αλιμπέρτη σε συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO!

Σοφία Αλιμπέρτη – Η επιστροφή στον ANT1

Η παρουσιάστρια μετά από 14 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, επιστρέφει στον ANT1, αυτή τη φορά στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Στο «Ζήσε αλλιώς», θα αναζητά, θα ρωτά και θα μαθαίνει όλα εκείνα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ψυχικής και σωματικής μας υγείας και ευεξίας.

Στο πλευρό της Σοφίας Αλιμπέρτη, συμπαρουσιαστής θα είναι ο Χειρουργός-Οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες για να αναδεικνύουν μαζί νέους τρόπους αντιμετώπισης ιατρικών θεμάτων. Ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Δρ. Κωνσταντίνος Ξένος, θα μοιράζεται μαζί μας καθημερινά χρήσιμες και αποτελεσματικές συμβουλές διατροφής και ευζωίας».

Την Δευτέρα του Πάσχα (17/3) η Σοφία Αλιμπέρτη υποδέχεται και πάλι τους τηλεθεατές της στον ANT1, 14 χρόνια μετά την τελευταία της εκπομπή.

Πηγή: tlife.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα