Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣοκ για τον Γιάννη Μπέζο: Με ποιόν γνωστό ηθοποιό έχει σχέση η...

Σοκ για τον Γιάννη Μπέζο: Με ποιόν γνωστό ηθοποιό έχει σχέση η κόρη του;

Ο Γιάννης Μπέζος φαίνεται πως έχει «διπλή» ευτυχία στο σπίτι του, καθώς δεν είναι μόνο ο ίδιος σε έναν ευτυχισμένο γάμο με την Ναταλία Τσαλίκη, αλλά και η κόρη του, Ηρώ, είναι χαρούμενη στη δική της σχέση.

Στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Μιχάλης Τιτόπουλος, ο ηθοποιός που υποδύεται τον γιο της Ελένης Ράντου στη σειρά, Ζακέτα να πάρεις. Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Τιτόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για τη σύντροφό του, την Ηρώ Μπέζου, αλλά και πως γνώρισε τον πατέρα της, Γιάννη Μπέζο, ο οποίος έχει αποκαλύψει το τι έκανε όταν γεννιόταν η κόρη του.

Τα λόγια του Τιτόπουλου για την Ηρώ Μπέζου και η συνάντηση με τον πατέρα της
«Ναι είμαστε μαζί οκτώ χρόνια. Με τη σύντροφό μου δουλεύουμε και πολλά χρόνια μαζί, τώρα αυτή τη στιγμή, κάνουμε κάτι μαζί στο θέατρο για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Σύντροφός μου είναι η Ηρώ Μπέζου η οποία γράφει και το έργο, τους “Ναυαγούς” στο Θέατρο Τέχνης. Το έργο αυτό το έχει γράψει η Ηρώ και το σκηνοθετεί μαζί με τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο», είπε ο Μιχάλης Τιτόπουλος για τη συνεργασία του με την Ηρώ Μπέζου.

Στη συνέχεια, όσον αφορά τη σχέση τους είπε: «Με την Ηρώ πρώτα ήμασταν συνεργάτες και φίλοι και αργότερα αναπτύχθηκε κάτι το οποίο κατέληξε να είναι σχέση, την ερωτεύτηκα, την κυνήγησα. Στην αρχή με έβλεπε μόνο ως φίλο. Η ίδια είπε όχι στην αρχή… Αυτό δεν με πτόησε. Από τότε μου βγήκε κάτι συντροφικό… Είναι περίεργο να δουλεύεις με την σύντροφό σου. Έχει και τις άσχημες πλευρές να μοιράζεσαι τόσο καθημερινά πράγματα».

Ο σύντροφος της Ηρώς Μπέζου μιλάει για το πώς είναι η σχέση του με τον  πεθερό του, Γιάννη Μπέζο | ΖΩΗ | iefimerida.grΟ Μιχάλης Τιτόπουλος αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Γιάννη Μπέζο: «Τον θαύμαζα τον Γιάννη Μπέζο. Αισθανόμουν τόσος σίγουρος για την σχέση μου, που δεν ένιωσα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι. Πριν καν συμβεί οτιδήποτε, είχαμε συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπέζο. Ήταν πολύ ωραία γιατί είχα μεγαλώσει μαζί του. Οπότε είχαμε μια επαφή».

Πηγή: europost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα