Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣοκάρει η Σάσα Σταμάτη – «Κάποιοι σκότωσαν τον πατέρα μου»

Σοκάρει η Σάσα Σταμάτη – «Κάποιοι σκότωσαν τον πατέρα μου»

Πριν από λίγες ημέρες η Σάσα Σταμάτη ανέβηκε στην σκηνή του “J2US” για να καταπλήξει κοινό και κριτική επιτροπή, μαζί με τον Θέμη Αδαμαντιδη. Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, και έκανε μία αφιέρωση στον πατέρα της που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου ώθησε τη Σάσα Σταμάτη να αποκαλύψει τα πάντα για τη δύσκολη αυτή στιγμή της ζωής της, αλλά και τις επόμενες κινήσεις της. Η δημοσιογράφος αρχικά εξήγησε τι συνέβη, κι ύστερα τόνισε ότι θα κυνηγήσει την αλήθεια με όλα τα νόμιμα μέσα.

Πιο συγκεκριμένα, στράφηκε στα κοινωνικά δίκτυα και σημείωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: “Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία, υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του. Από πλευράς μου, στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου“.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα