Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣικάτη και γοητευτική - Η σύζυγος του Πασχάλη Τερζή με την οποία...

Σικάτη και γοητευτική – Η σύζυγος του Πασχάλη Τερζή με την οποία μένει μόνιμα στο σπίτι τους στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Τον Ιανουάριο του 2011 ο Πασχάλης Τερζής ετοίμασε ένα τραγούδι επανεκτέλεση του Θοδωρή Παπαδόπουλου με τίτλο “Βροχή” και στις αρχές του 2015, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας, επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα, με το “Ένα θα σου πω”. Από τη χρονιά εκείνη όμως και μετά, εξαφανίζεται από τη μουσική.

Λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2020 κυκλοφορεί ένα τραγούδι με την κόρη του Γιάννα που έχει τίτλο “Για σένα μόνο”. Γρήγορα έγινε επιτυχία έχοντας μέχρι σήμερα 13 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Παρόλα αυτά ο σπουδαίος Πασχάλης Τερζής έχει αποφασίσει να σταματήσει το τραγούδι και να ακολουθήσει μια ήσυχη ζωή με την οικογένεια του. Έχει μετακομίσει εδώ και πολλά χρόνια μόνιμα στο Πευκοχώρι της Θεσσαλονίκης όπου μένει με την σύζυγο του.

Η κυρία Μαρία βρίσκεται πάντα στο πλευρό του τραγουδιστή και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Οι δυο τους έζησαν έναν όμορφη έρωτα που έγινε αγάπη και μαζί έχουν αποκτήσει την Γιάννη.

Το σπίτι που μένει ο Τερζής με τη σύζυγό του

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης που έχει χαρίσει στην Ελλάδα μεγάλες επιτυχίες, κατοικεί μόνιμα με την σύζυγό του έξω από την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα όπως προαναφέραμε στο Πευκοχώρι σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Εκεί ο τραγουδιστής έχει σπίτι μέσα στην φύση. Ο κήπος του είναι τεράστιος και μέσα σε αυτόν έχει δημιουργήσει το δικό του μποστάνι όπου καλλιεργεί λαχανικά. Αυτή μάλιστα, είναι η νέα του ασχολία μετά το τραγούδι.

Πολλές λοιπόν φορές έχουμε δει το σπίτι του Πασχάλη Τερζή από αναρτήσεις που κάνει η κόρη του, Γιάννα Τερζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagra.

Σε μια λοιπόν από αυτές τις αναρτήσεις μας έδειξε το μποστάνι του, για το οποίο είναι πολύ περήφανος.

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες