Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣε σχέση με γνωστή και κούκλα Ελληνίδα ηθοποιό ο πρώην σύντροφος της...

Σε σχέση με γνωστή και κούκλα Ελληνίδα ηθοποιό ο πρώην σύντροφος της Σκορδά, Νίκος Ηλιόπουλος

Στις αρχές του Αυγούστου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Ηλιόπουλος έχει βρει τον έρωτα στα μάτια Ελληνίδας ηθοποιού την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της σε πολύ γνωστή τηλεοπτική σειρά. Μπορεί οι ίδιοι να μην το έχουν επιβεβαιώσει δημόσια, αφού είναι άνθρωποι που θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο οι αναρτήσεις τους στα social media τους έχουν “προδώσει” παραπάνω από μια φορές.

Αυτή είναι η κούκλα ηθοποιός που έχει σχέση με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Ο λόγος για την αγαπημένη Ελένη Βαΐτσου η οποία αγαπήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο Μπρούσκο που έπαιζε με μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Τις τελευταίες μέρες, το ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές του στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, στους λογαριασμούς τους στο Instagram, μοιράζονται διάφορες στιγμές από τα όμορφα τοπία και μέρη που επισκέπτονται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Vaitsou (@vaitsou_eleni)

Να σημειωθεί πως ο Νίκος Ηλιόπουλος πριν ένα χρόνο διατηρούσε σχέση με την Φαίης Σκορδά.

Ποιος είναι ο Νίκος Ηλιόπουλος

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας ασχολείται με το digital marketing και δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz.

Συνιδρυτής της εταιρείας Cloudevo του κυρίου συνεργάτη της Google σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Νίκος Ηλιόπουλος κατέχει, όπως έχουμε διαβάσει στην Espresso, τη θέση του head of digital της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας protothema.gr. Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε μεγάλες επιτυχίες στα έξι χρόνια που κατέχει τη συγκεκριμένη θέση.

Σε σχέση με γνωστή και κούκλα Ελληνίδα ηθοποιό ο πρώην σύντροφος της Σκορδά, Νίκος Ηλιόπουλος

Ο Νίκος Ηλιόπουλος φοίτησε σε γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών.

Οι συνεργάτες τους έχουν να πουν για αυτόν μόνο τα καλύτερα, κάνοντας λόγο για έναν πανέξυπνο και τα ταλαντούχο επιχειρηματία, με απίθανο χιούμορ. Ο ίδιος είναι δαιμόνιος στις ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ και έχει επιτυχημένες συνεργασίες, ακόμη και σε κομματική εκστρατεία γνωστού πολιτικού.

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα