Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ελένη Μενεγάκη - Συνέβη πριν από δυο...

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ελένη Μενεγάκη – Συνέβη πριν από δυο ημέρες

Όλοι ενδιαφερόμαστε για την ζωή της Ελένης Μενεγάκη, το κάναμε κι έναν ολόκληρο χρόνο που έλειψε από την τηλεόραση, δεν θα το κάνουμε και τώρα που επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του Mega;

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη η Ελένη βγήκε στον αέρα της εκπομπής της υπέρλαμπρη, με ένα συγκλονιστικό ροζ φόρεμα κι εξήγησε η ίδια πως ντύθηκε καλά γιατί δεν αισθανόταν καλά ψυχολογικά και κάπως έπρεπε να φτιάξει η διάθεσή της.

Χαρακτηριστικά είπε: «Δανείζομαι μπορεί να μην έχεις τα κέφια σου, μπορεί να σου ήρθε να πληρώσεις κάτι και να σου χάλασε τα κέφια, μπορεί να μάλωσες με τον άντρα σου, το αγόρι, το φίλο, τον συμμαθητή σου, όλα μπορούν να αλλάξουν. Πώς; Κάνεις κάτι άλλο για σένα, αλλάζεις λίγο την καθημερινότητά σου μέχρι εκεί που μπορείς και αν δεν μπορείς να αλλάξεις την καθημερινότητά σου καλή ώρα σαν εμένα τότε, αλλάζω εμένα… Πώς θα αισθανθώ εγώ ωραία σήμερα; Δεν θα είμαι απλή. Νιώθεις ότι έχεις κάπου να πας… Να φτιάξω λίγο το μαλί μου, να βάλω τα ροζαλιά, να νιώσω λαμπερή… κάνε και εσύ κάτι.»

Άργησα λίγο αλλά… είναι δυνατόν να μην μάθαινα τι της συνέβη και τι είχε;

Τι συνέβη τελικά με την Ελένη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog που σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr το προηγούμενο βράδυ η Ελένη διαπληκτίστηκε με τον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο. Ο λόγος; Το νέο σπίτι που φτιάχνουν μαζί στην Κηφισιά.

Το τι ακριβώς συνέβη δεν μπορώ να το ξέρω, στο σπίτι τους δεν είμαι, αλλά έχω την δυνατότητα να σας πως με πλήρη σιγουριά πως το mood της Ελένης δεν ήταν και τόσο καλό λόγο αυτού του μικρού τσακωμού ο οποίος συνεχίστηκε τηλεφωνικώς το πρωί της ημέρας εκείνης.

Μάλιστα, όπως μου ανέφερε άνθρωπος από το κανάλι αφού η εκπομπή έφτασε στο τέλος της η παρουσιάστρια κλείστηκε για αρκετή ώρα στο καμαρίνι της κι έφυγε πολύ πιο αργά από ότι συνηθίζει.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα