Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣεξ: Τα πιο συνηθισμένα ψέματα που θα σου πει μια γυναίκα

Σεξ: Τα πιο συνηθισμένα ψέματα που θα σου πει μια γυναίκα

Τις γυναίκες τις λατρεύουμε αλλά την ίδια στιγμή τις μελετάμε χρόνια κι έχουμε μάθει κάποια πράγματα για την συμπεριφορά τους.

Θα ήταν άτοπο να υποστηρίξουμε πως τα παρακάτω ισχύουν για όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες, μπορούμε όμως να πούμε πως είναι αληθινά για μία μεγάλη πλειοψηφία τους.

Όσο αφορά τώρα το ευαίσθητο θέμα του σεξ εκεί τα ψέματα πάνε κι έρχονται. Οπότε πρέπει κανείς να είναι προσεχτικός για να μην πιστεύει φούμαρα.

Δεν έχω προσποιηθεί ποτέ οργασμό: Αν ακούσετε μία γυναίκα να ξεστομίζει κάτι τέτοιο, το οποίο είναι ένα εμφανέστατο ψέμα, ψαχτείτε καλά γτ σίγουρα σας έχει πει κι άλλα πιο χοντρά! Δεν είμαστε υπέρ της προσποίησης γιατί μακροπρόθεσμα δεν βγάζει πουθενά, ωστόσο δεν είναι λίγες οι γυναίκες εκείνες που έστω κ μία φορά έχουν προσποιηθεί ότι φτάνουν στην κορύφωση μόνο και μόνο γι να… ξεμπερδέψουν!

Η αλήθεια είναι, ότι μερικές φορές η κούραση ή ακόμα και η πλήξη αν ο άλλος δεν λέει να τελειώσει, οδηγούν το εκάστοτε θηλυκό σε σκοτεινά μονοπάτια και το αναγκάζουν να πει ψέματα! Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο δεν βλάπτει κανέναν παρά μόνο τον ίδιο της τον εαυτό. Πάντως, για ν λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, αν παρατηρήσετε ότι η καλή σας το κάνει αρκετά συχνά αυτό, να ξέρετε ότι μάλλον δεν σας παίρνει και πολύ στα σοβαρά!

Είσαι ο μοναδικός που με έχει κάνει να νιώσω έτσι: Εδώ γελάνε μέχρι και οι πέτρες διότι ποτέ μα ποτέ κανείς δεν είναι ο ένας και ο μοναδικός! Λυπούμαστε π θα σας το πούμε, αλλά αν η μέση γυναίκα έχει γνωρίσει 7 άντρες στη ζωή της για παράδειγμα, να ξέρετε ότι τη φράση αυτή την έχει ξεστομίσει σε όλους ή τουλάχιστον στους περισσότερους. Το καλό με το εν λόγω ψέμα, είναι ότι έχει πολλές και διαφορετικές χρήσεις.

Εξυπηρετεί δηλαδή για να κάνεις κάποιον να γυρίσει σε σένα, για να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί ή απλά γι να τον σιγουρέψεις μέχρι να βρεις κάτι άλλο. Μπορεί να λένε τους άντρες κυνικούς, αλλά αν η γυναίκα βάλει μπροστά τα μεγάλα μέσα δεν την πιάνει τίποτα! Αξίζει φυσικά να σημειώσουμε, ότι κατά 90% αυτό δν γίνεται επίτηδες, μιας και το γυναικείο φύλο έχει την τάση να ενθουσιάζεται με όποιον κι αν γνωρίσει…

Δεν έχω κάνει ποτέ sex με κάποιον που μόλις γνώρισα: Ελάτε τώρα ας είμαστε ειλικρινείς. Θέλετε δηλαδή να μας πείτε ότι η εν λόγω κοπέλα δεν έχει υπάρξει φοιτήτρια, δεν έχει πάει διακοπές με φίλες ή δεν έχει βρεθεί σε ξέφρενα πάρτι από εκείνα που ο καθένας φέρνει 10 γνωστούς κ πάει λέγοντας. Αν σας πει κάτι τέτοιο, κάντε πρώτα τις παραπάνω ερωτήσεις κι αν οι απαντήσεις είναι ναι, τότε ξέρετε ότι σας δουλεύει ψιλό γαζί!

Δεν λέμε ότι δν υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν κάπου υπάρχουν άντρες και γυναίκες και δη άγνωστοι, είναι πολύ δύσκολο να μην δημιουργηθεί ερωτισμός. Ακόμα καλύτερα, αν οι ηλικίες είναι πολύ νεαρές, που σημαίνει ότι όλα είναι πιο χαλαρά. Δν εννοούμε φυσικά ότι θα πρέπει να επιδιώκονται οι σχέσεις της μίας βραδιάς, απλά ακόμα κι αν αυτό συμβεί, δεν χάλασε πια και ο κόσμος! Πάντα με προφύλαξη εννοείται!

Το μέγεθος δεν μετράει καθόλου για μένα: Ναι καταλαβαίνουμε πως το εννοεί εκείνη, αλλά μεταξύ μας αν τα προσόντα σας είναι πολύ περιορισμένα, ή τελος πάντων αυτή έχει συνηθίσει με πιο… εντυπωσιακά δείγματα, να ξέρετε ότι το μέγεθος μετράει κ υπάρχει περίπτωση να γίνει η αφορμή για να σας… χαιρετήσει!

Η γυναίκα σε αυτό το θέμα είναι κάπως κυνική, διότι αν το sex δεν είναι καλό, δυσκολεύεται να μείνει σε μία σχέση, κάτι που δεν συμβαίνει με τον άντρα ο οποίος αν με την καλή του κάνει μέτριο sex, εκτός του ότι μπορεί να τη βελτιώσει, υπάρχουν κ οι περιπτώσεις που αναπληρώνει το… ελάττωμα αυτό με παράλληλες σχέσεις! Είπαμε θα είμαστε ειλικρινείς… Επειδή λοιπόν η γυναίκα δεν είναι και τόσο ο τύπος της απιστίας ή μιας παράλληλης κατάστασης, στον άντρα που θα επιλέξει τα θέλει όλα! Αν αυτός δεν τα έχει, δυστυχώς παίρνει πόδι!

Πηγή: ratpack.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα