Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣεξ στο ντους: 4 tips και 4 στάσεις για να το απολαύσεις...

Σεξ στο ντους: 4 tips και 4 στάσεις για να το απολαύσεις πραγματικά

Όταν το υγρό στοιχείο μπαίνει στο παιχνίδι, το σεξ γίνεται μία δύσκολη, άβολη, κάπως αμήχανη διαδικασία που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και εκνευρισμό αντί για ευχαρίστηση που είναι το ζητούμενο.

Το πάθος χάνεται, όσο εσύ προσπαθείς να κουμαντάρεις το κορμί σου και εκείνη το δικό της και ταυτόχρονα ο ένας του άλλου στα λίγα τετραγωνικά της μπανιέρας και της ντουζιέρας, ενώ είστε όρθιοι. Αν υπάρχει και διαφορά ύψους μεταξύ σας, ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται σημαντικά.

Κάπως έτσι, το αυθόρμητο σεξ στο ντους πάει περίπατο και μεταφέρεστε στα γνώριμα και καθόλου δύσβατα μονοπάτια του κρεβατιού. Εκεί, που τα πράγματα είναι πάντα πιο απλά.

Χρήσιμα tips για απολαυστικό και ασφαλές σεξ στο ντους

Κι όμως, το απολαυστικό, ασφαλές σεξ, ενώ το νερό τρέχει, δε συμβαίνει μόνο στις ταινίες. Μπορεί να συμβεί και σε σένα, αν γνωρίζεις πώς να διαχειριστείς και να απλοποιήσεις την κατάσταση.

Φόρεσε προφυλακτικό

Το ότι πρέπει να φοράς προφυλακτικό κάθε φορά που κάνεις σεξ για να αποφύγεις το ενδεχόμενο μίας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, όσο και τη μετάδοση κάποιου αφροδίσιου νοσήματος, είναι κάτι που ήδη γνωρίζεις.

Επειδή είναι δύσκολο να βάλεις προφυλακτικό ενώ είσαι μούσκεμα και υπάρχει ο κίνδυνος να μην εφαρμόσει σωστά, φρόντισε να το έχεις φορέσει πριν βραχείς.

Βάλε στο παιχνίδι το λιπαντικό

Το νερό δυσκολεύει τη διείσδυση και ξηραίνει την περιοχή του κόλπου, αλλά και το δέρμα του πέους.

Γι’ αυτό, η χρήση του λιπαντικού είναι απαραίτητη. Θα διευκολύνει αμέσως την κατάσταση. Πρόσεξε όμως να μην έχετε το μπουκάλι μέσα στην ντουζιέρα ή μπανιέρα γιατί σε περίπτωση που χυθεί, θα γλιστρήσετε.

Πρόσεξε να μη γλιστράει

Εκτός από το να αφήσεις το λιπαντικό στο πάτωμα του μπάνιου, πρέπει να προσέξεις και το εξής: το πάτωμα της μπανιέρας ή της ντουζιέρας να είναι καθαρό από σαμπουάν, αφρόλουτρα και σαπούνια για την αποφυγή ατυχήματος.

Μην κολλάει το μυαλό σου στη διείσδυση

Σεξ δε σημαίνει μόνο διείσδυση και ο οργασμός δεν έρχεται μόνο μέσα από την είσοδο του πέους στον κόλπο. Γνωστά αυτά. Μπορείς λοιπόν να κάνεις μαζί της πολλά άλλα πράγματα στο ντους: από στοματικό μέχρι να αυτοϊκανοποιηθείτε ή να ικανοποιήσει με τα χέρια του ο ένας τον άλλον.

4 στάσεις για καλή -εύκολη- απόλαυση

Στα όρθια 

Ξεκινάμε με την πιο κλασική στάση όλων: εκείνη έχει τα χέρια της στον τοίχο και εσύ έρχεσαι από πίσω της. Αν θέλετε να έχετε οπτική επαφή, εκείνη στέκεται με την πλάτη στον τοίχο και πλέκει το ένα ή και τα δύο πόδια της γύρω από τη μέση σου. Καλό θα ήταν σε αυτήν τη στάση να έχετε κάπου εύκαιρη μία χειρολαβή.

To doggy

Αν η διαφορά ύψους δε βολεύει για να δοκιμάσετε το όρθιο σεξ, πειραματιστείτε με την όρθια εκδοχή του doggy: εκείνη σκύβει και ακουμπά τα χέρια της στον τοίχο, σχηματίζοντας με το κορμί της μία ορθή γωνία, εσύ είσαι πίσω της.

Το cowgirl 

Αν είστε σε μπανιέρα την οποία έχετε γεμίσει νερό, η δημοφιλής στάση της καουμπόισσας είναι εγγύηση.

Η καρέκλα

Σε μπανιέρα μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να κάνετε σεξ καθιστοί. Εσύ κάθεσαι στο «μπράτσο» της μπανιέρας και εκείνη κάθεται πάνω σου. Προσοχή στις κινήσεις, να είναι αργές και όχι βιαστικές και η πλάτη σου να ακουμπά σε τοίχο.

Πηγή: oneman.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα