Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣεξ στο νερό: Tips για να το απολαύσετε με ασφάλεια

Σεξ στο νερό: Tips για να το απολαύσετε με ασφάλεια

Μία από τις ερωτικές φαντασιώσεις -αντρών και γυναικών- είναι το σεξ στο νερό. Σε θάλασσα, πισίνα, ντους ακόμα και σε λίμνη.

Ειδικά το καλοκαίρι είναι trend και ακούγεται σαν κάτι ξεχωριστό και μαγικό. Ωστόσο, μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία.

Πριν λοιπόν το δοκιμάσετε καλό είναι να έχετε κατά νου τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Μην ξεχάσετε την προφύλαξη

Πολλοί θεωρούν ότι το νερό αποδυναμώνει ή «σκοτώνει» το σπέρμα και ότι δεν χρειάζεται κατά την ερωτική επαφή κάποια προφύλαξη, μιας και δεν υπάρχει κίνδυνος ούτε εγκυμοσύνης, ούτε σεξουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος. Ωστόσο, όλο αυτό δεν είναι παρά ένας μύθος.

Η χρήση προφυλακτικού είναι επιβεβλημένη. Φορέστε το πριν μπείτε στη θάλασσα, στην πισίνα ή στο ντους και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής διατηρείστε στην θέση του με τα δάχτυλά σας.

Πείτε «ναι» στη λίπανση

Το νερό ελαττώνει τα υγρά στον γυναικείο κόλπο και κάνει τη διείσδυση πιο δύσκολη. Γι΄ αυτό καλό είναι να χρησιμοποιήσετε κάποιο ειδικό λιπαντικό, που θα διευκολύνει την σεξουαλική πράξη.

 

Και μετά τι;

Αφού ολοκληρώσετε την πράξη, επισκεφθείτε την τουαλέτα για να ουρήσετε και να απομακρύνετε τυχόν βακτήρια και μικρόβια που μπορεί να έχουν εισβάλλει στην ουρήθρα. Επίσης, μην ξεχάσετε να ξεπλυθείτε με καθαρό νερό και να φορέσετε στεγνά εσώρουχα ή στεγνό μαγιό.

Έχετε κατά νου τα ΣΜΝ

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, επιβάλλεται η χρήση προφυλακτικού (και) λόγω των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Tο σπέρμα δεν πεθαίνει στο νερό, οπότε μπορεί να μεταδοθεί κάποιο ΣΜΝ. Παρότι, κάποιοι πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να αποκτήσεις ΣΜΝ εξαιτίας του ίδιου του νερού, για παράδειγμα σε μία όχι τόσο καθαρή πισίνα. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι δυνατόν να κολλήσεις, χωρίς σεξουαλική επαφή ή άμεση επιδερμική (ανάλογα το νόσημα). Όπως, λοιπόν, δεν γίνεται να κολλήσεις ΣΜΝ, επειδή χρησιμοποίησες την ίδια λεκάνη με κάποιον, έτσι δεν γίνεται και επειδή μπήκες στην ίδια πισίνα.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πράγματι κίνδυνος μολύνσεων. Στα στάσιμα ειδικά νερά υπάρχει συσσώρευση βακτηρίων. Με τη σεξουαλική επαφή, για παράδειγμα, σε μια λίμνη, είναι δυνατόν το μολυσμένο νερό να εισχωρήσει στα γεννητικά σου όργανα και με τις εκδορές, που μπορεί να έχει δημιουργήσει το σεξ, να εισέλθουν πιο εύκολα στον οργανισμό σου.

Έτσι, αυξάνονται οι πιθανότητες για ουρολοιμώξεις, βακτηριακή κολπίτιδα και καντιντίαση. Μεγάλη προσοχή λοιπόν!

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα