Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣειρηνάκης προς «Survivor» Μπόγδανο: «Έλα να παίξεις σε ερωτική ταινία»

Σειρηνάκης προς «Survivor» Μπόγδανο: «Έλα να παίξεις σε ερωτική ταινία»

O Μπόγδανος τσιτσιδώνεται στο «Survivor» μπροστά στις κάμερες και η… τύχη του δουλεύει! Και αυτό γιατί ο Δημήτρης Σειρηνάκης έχει στα σκαριά πρόταση «βόμβα» για τον τραγουδιστή, που προσπαθεί να επιβιώσει στο reality του Ατζούν!

Kατά πώς φαίνεται, τα… ξεβρακώματα του Μπόγδανου (μία όταν κέρδισαν ένα έπαθλο οι «Κόκκινοι» και τα πέταξε όλα για να πανηγυρίσει, μία πιο πρόσφατα, όταν έκανε γυμνισμό με τους Κόρο, Ασημακόπουλο, Καλύβα, με τις κάμερες να καταγράφουν το τσιτσίδωμά τους) έκαναν «κλικ» στον Mr Sirina, με αποτέλεσμα να θέλει να τον συναντήσει με το που εκείνος γυρίσει από τον Αγιο Δομίνικο με σκοπό να του προτείνει να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία!

Οταν η πληροφορία έφτασε στα γραφεία της «Espresso», κοιταχτήκαμε άπαντες μεταξύ μας, μια και ομολογουμένως μας φάνηκε παράξενο ο Μπόγδανος να… κλέψει τη δόξα του Ζαφείρη, που πριν από μερικά χρόνια μεσουρανούσε στις ερωτικές ταινίες του Σειρηνάκη!

Η επικοινωνία μας όμως με τον παραγωγό ερωτικών ταινιών μάς έλυσε τις απορίες για τον αν πρόκειται για fake news! «Δεν ξέρω πώς αυτό έφτασε στα αυτιά σας, αλλά, ναι, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προτείνω στον Ηλία Μπόγδανο να παίξει σε μια πιο αισθησιακή βερσιόν του “Survivor” για την πλατφόρμα της Sirina TV. Με το που θα επιστρέψει θα τον πάρω τηλέφωνο για να τον συναντήσω και να τον πείσω να το τολμήσει! Από τα πλάνα που είδα στον Σκάι θεωρώ ότι είναι open minded και άνθρωπος που τολμά να κάνει πράγματα που για κάποιους άλλους φαίνονται ταμπού» μας είπε ο Δημήτρης Σειρηνάκης.

«Εχω στο μυαλό μου και το κόνσεπτ, ακόμη και την ερωτική του παρτενέρ, που, αν σας πω τώρα το όνομά της, θα γίνει κόλαση! Αυτά όμως θέλω να τα κουβεντιάσω μαζί του, εφόσον συναντηθούμε» αποκάλυψε ο Σειρηνάκης, χωρίς να θέλει να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα