Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣαμπρίνα - Παναγιώτης Λιαδέλης: Ο γιος τους είναι 18 χρονών και είναι...

Σαμπρίνα – Παναγιώτης Λιαδέλης: Ο γιος τους είναι 18 χρονών και είναι κούκλος! (ΦΩΤΟ)

H Σαμπρίνα και ο Παναγιώτης Λιαδέλης έχουν έναν γιο και είναι κούκλος! Ο γιος τους, έγινε 18 χρονών και πέρασε σε σχολή Πληροφορικής!

Η ίδια η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφία του από τις διακοπές τους και σχολίασε στο facebook της γράφοντας: «Να καμαρώσω και εγώ λίγο για τον γιο μου!! Καλοκαιρινά μπάνια και μετά η αρχή ως φοιτητής!! Πέρασε Πληροφορική, αυτό που του αρέσει και τα κατάφερε! Η ζωή μου όλη»!

Περήφανη μαμά η Σαμπρίνα και όπως θα δείτε και εσείς μοιάζει πολύ στον μπαμπά του.

Να σας θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια απέκτησε τον γιο της από τον γάμο της με τον Παναγιώτη Λιαδέλη με τον οποίο χώρισαν το 2008.

Η ίδια σε συνέντευξή της πριν δύο χρόνια είχε τονίσει: «Στις 25 Ιουνίου θα κλείσει τα 16. Είναι μαζί με τον πατέρα του εδώ και δύο χρόνια μένουν στο Βόλο. Με τον μπαμπά του έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση όπως είχαμε και πριν, δεν κάναμε το παιδί μας βαλίτσα ότι εκείνος το πάρει το παιδί αυτή την εβδομάδα κι όχι την άλλη.

Αυτό είναι κάτι που γενικά το θεωρώ άσχημο. Με τον Παναγιώτη δεν έχουμε κάτι τραγικό για να κρατήσουμε κακία. Στο διαζύγιο έλεγε ο ένας το μακρύ του ο άλλος το κοντό του δικηγόροι συγγενείς».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα