Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣΑΛΟΣ στο MEGA – Βγήκε ολόγυμνη στον αέρα νεαρή πρωταγωνίστρια

ΣΑΛΟΣ στο MEGA – Βγήκε ολόγυμνη στον αέρα νεαρή πρωταγωνίστρια

Η «Γη της Ελιάς» είναι μία από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές σειρές της φετινής σεζόν και δικαίως έχει… κερδίσει τους τηλεθεατές. Έχει σασπένς, αγωνία, ωραία σκηνοθεσία, καλό σενάριο και εξαιρετικούς ηθοποιούς.

Ηθοποιούς, που όπως αποδείχθηκε το βράδυ της Κυριακής, δεν φοβούνται να βγουν στο γυαλί ακόμα και ολόγυμνοι. Αυτό έκανε η πανέμορφη Ιφιγένεια Τζολά, που υποδύεται τη Βασιλική.

ΣΑΛΟΣ με τη νέα ακατάλληλη σκηνή στη σειρά του MEGA - Ολόγυμνη η νεαρή πρωταγωνίστρια (BINTEO)

Δείτε εδώ το βίντεο

Η Ιφιγένεια Τζολά πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς» στο MEGA. Είναι ένα όμορφο κορίτσι με μυαλό που δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει για σπουδές.

«Εναλλακτική» και υπέρμαχος της υγιεινής ζωής, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί με καυστικό χιούμορ, ισχυρές απόψεις και έχει ένα ιδιαίτερο λεξιλόγιο που κάθε φορά που μιλά μας κάνει να χαμογελάμε! Η Ιφιγένεια Τζόλα έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη στην τρυφερή παιδική της ηλικία, μέσα από μία παραγωγή που θεωρήθηκε η μεγαλύτερη της ελληνικής τηλεόρασης, το «Νησί». Η Ιφιγένεια Τζόλα επανασυστήθηκε, ως ενήλικη πλέον, μέσα από τη σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις» κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποδεικνύοντας ότι ηθοποιός γεννιέσαι, ενώ φέτος τη θαυμάζουμε στο MEGA.

Δείτε φωτογραφίες της:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα