Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣάλος στο Instagram της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου-Πόσταρε φωτό με αποκαλυπτικά εσώρουxα και έγινε...

Σάλος στο Instagram της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου-Πόσταρε φωτό με αποκαλυπτικά εσώρουxα και έγινε της τρελής!

Την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τη γνωρίσαμε μετά από την συμμετοχή της στο σόου μόδας του ΣΚΑΪ, “Μy Style Rocks“. Η εκρηκτική της προσωπικότητα αλλά και εντυπωσιακή της εμφάνιση δεν θα μπορούσαν να μας αφήσουν ασυγκίνητους. Φρόντιζε πάντα να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον γύρω από το πρόσωπό της, καθώς πρόκειται για μία γυναίκα η οποία ξέρει πώς να τραβάει την προσοχή, όχι μόνο του ανδρικού κοινού αλλά και του γυναικείου.

Ξεκίνησε από τον τρίτο κύκλο του My Style Rocks όμως επειδή το πρόγραμμα διακόπηκε λόγω της πανδημίας συνεχίστηκε ως τέταρτος κύκλος τρεις μήνες αργότερα. Αρκετές ήταν οι παίκτριες που έφυγαν σε αυτό το μεσοδιάστημα όπως η Μαρία Καζαριάν, η Τόνια Κούμπα και η κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη.

Η Ευρυδίκη όμως συνέχισε και καθιερώθηκε μέσα από τις έντονες εκρήξεις που είχε, τις μεγάλες δόσεις χιούμορ που αντιμετώπιζε τα πράγματα, αλλά και βέβαια από την επεισοδιακή αποχώρηση της όταν κατάλαβε πως το κεφάλαιο του Μy Style Rocks είχε για κείνη κλείσει οριστικά.

Λίγο μετά την είδαμε στο μουσικό σόου του Οpen, “Just the two of us”, όπου βγήκε στη σκηνή με coach τον Τριαντάφυλλο, χωρίς όμως να καταφέρει να συνεχίσει για αρκετό διάστημα καθώς αποχώρησε από το πρώτο κιόλας live.

Όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια δεν το έχει με το τραγούδι έκανε όμως την προσπάθειά της και θέλησε να κάνει και τους άλλους να διασκεδάσουν κάνοντας τους να περάσουν καλά.

Η όλη συμμετοχή της “αμαυρώθηκε” κατά κάποιον τρόπο, όταν μετά την αποχώρηση τους από το σόου η Ευρυδίκη και ο Τριαντάφυλλος ήρθαν σε μία έντονη και σφοδρή κόντρα, όταν κατά τα λεγόμενά της γνωστής καλλονής, ο Τριαντάφυλλος αποπειράθηκε να την χτυπήσει σε μία από τις πρόβες τους.

Πλέον οι δυο τους έχουν συμφιλιωθεί όπως τουλάχιστον οι ίδιοι υποστηρίζουν και ο καθένας έχει τραβήξει το δρόμο του.

Η Ευρυδίκη όντας ένα άτομο που δεν της αρέσουν η στασιμότητα και η απραγία, εκτός από τα κοσμήματα που η ίδια κατασκευάζει, πλέον έχει και την δική της σειρά από κρέμες αισθητικής, αλλά και τη δική της σειρά εσωρούxων.

Φυσικά όπως όλοι ξέρουμε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έχει ένα αψεγάδιαστο σώμα και εννοείται είναι η ιδανική για να προωθήσει την δική της σειρά με εσώρουxα.

Δείτε λοιπόν την νέα ανάρτηση της στο προσωπικό της προφίλ στο instagram και είναι σίγουρο ότι θα σας αφήσει με το στόμα ορθάνοιχτο…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα