Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣάλος με πρωταγωνίστρια του Σασμού: Αποκαλύψεις «βόμβα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σάλος με πρωταγωνίστρια του Σασμού: Αποκαλύψεις «βόμβα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Την τηλεοπτική Σοφία από τον Σασμό φιλοξένησε το πρωί της Τετάρτης 9/3 η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό της εκπομπής της. Η Νεκταρία Γιαννουδάκη μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά και το πώς αυτός εξελίσσεται, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη κατά το παρελθόν. Παράλληλα, η ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Συγκεκριμένα, η Νεκταρία Γιαννουδάκη είπε πως στη δική της συνεργασία με τον ηθοποιό όλα είχαν κυλίσει πολύ ομαλά και κανείς δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα μαζί του. Ωστόσο, η Νεκταρία Γιαννουδάκη ανέφερε πως δεν έπεσε από τα σύννεφα με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας καθώς υπήρχαν κάποιες φήμες από το παρελθόν που συνόδευαν το όνομά του.

 

«Με τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν έχω συνεργαστεί, με τον Πέτρο Φιλιππίδη ναι. Ό,τι κι αν πει κανείς σε ένα τόσο λεπτό θέμα μπορεί να παρεξηγηθεί. Δεν σοκαρίστηκα. Εγώ τότε είχα μια άψογη συνεργασία με όλους, και με τον κύριο Φιλιππίδη. Όμως, το ότι υπήρχαν φήμες για διάφορα πράγματα στο παρελθόν, είναι γεγονός. Δεν έπεσα από τα σύννεφα» είπε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα