Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣάλος: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε καυτές περιπτύξεις με τον Βασίλη Μπισμπίκη! (ΦΩΤΟ)

Σάλος: Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε καυτές περιπτύξεις με τον Βασίλη Μπισμπίκη! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί ο Βασίλης Μπισμπίκης να έχει κλέψει την καρδιά της Δέσποινας Βανδή, ωστόσο πριν χρόνια είχε αναστατώσει και την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους από τη Κωνσταντίνα Μπεκιάρη με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Μιχάλη και πλέον απολαμβάνει τη συντροφιά της τραγουδίστριας.

Πριν 13 χρόνια, το μακρινό 2008, ο Βασίλης Μπισμπίκης έμελλε να ταράξει και την Ντορέττα Παπαδημητρίου, καθώς είχε γίνει ο γείτονάς της.

Εκείνη τη χρονιά ο ηθοποιός έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο και ο ALPHA φαίνεται πως κατάλαβε γρήγορα το ταλέντο του, αφού έπαιξε σε δύο σειρές του καναλιού, στο «Σε είδα» και στους «Αληθινούς έρωτες».

Όπως είναι φυσικό, η φαντασίωση της Ντορέττας Παπαδημητρίου υπήρξε στο επεισόδιο «Σ’ ευχαριστώ» στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Αληθινοί έρωτες». Τότε ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν μόλις 31 ετών, αλλά το ίδιο γοητευτικός.

Η περίληψη του επεισοδίου
«Η Μαίρη (Παπαδημητρίου) και ο Άγγελος μετά από δεκατέσσερα χρόνια γάμου ψάχνουν τις αιτίες της καθίζησης της έγγαμης ζωής τους. Ο Άγγελος δεν ανησυχεί, μια φάση είναι θα περάσει… Η Μαίρη πνίγεται. Και ξαφνικά εμφανίζεται ο Ηλίας (Μπισμπίκης)… Στην αρχή σαν αφίσα για κάποιο αντρικό προϊόν σε διαφημιστικό πλαίσιο στην απέναντι ταράτσα του σπιτιού τους. Στη συνέχεια ο Ηλίας νοικιάζει το διπλανό διαμέρισμα… Η Μαίρη χάνεται ανάμεσα στα αδιευκρίνιστα όρια της πραγματικότητας και της παραίσθησης. Είναι αλήθεια αυτό που ζει με τον Ηλία ή στην αναζήτησή της να πιαστεί από κάπου πέφτει σε κάποια παγίδα του μυαλού της».

Πηγή: europost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα