Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΡούλα Κορομηλά: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που έχει

Ρούλα Κορομηλά: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που έχει

Την επιστροφή της στην τηλεόραση έκανε φέτος η Ρούλα Κορομηλά η οποία κάθε Σάββατο βρίσκεται στην παρουσίαση του «Σπίτι με το Mega». H εμβληματική παρουσιάστρια της Ελληνικής τηλεόρασης μετά από κάποια χρόνια όπου βρισκόταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει δριμύτερη βάζοντας για ακόμη μία φορά τον εαυτό της μπροστά από τις κάμερες.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ» και τον Νίκο Γεωργιάδη η ίδια μίλησε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, την τηλεόραση σήμερα αλλά και όσα έχει η ίδια περάσει στη ζωή της. Μάλιστα μίλησε χωρίς δισταγμό και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και με το οποίο η ίδια έχει μάθει να ζει πλέον.

Όπως η ίδια τόνισε έχει αλλάξει με το πέρασμα των χρόνων. Η αποχή από τη δουλειά της, ο χρόνος αλλά και τα θέματα υγείας την ωρίμασαν και την έκαναν να αναθεωρήσει πολλά πράγματα και να αλλάξει τις προτεραιότητες της. «Έμαθα να δίνω σημασία στα πιο σημαντικά και ουσιαστικά πράγματα και να μη δίνω σε μικρότητες. Όταν έχεις φτάσει να παλεύεις για τη ζωή σου όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται ασήμαντα», σημειώνει η ίδια.

Ποιο είναι όμως το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Ρούλα Κορομηλά και το οποίο έθεσε την ίδια της τη ζωή σε κίνδυνο;

Η παρουσιάστρια μίλησε αναλυτικά για το αυτοάνοσο νόσημα το οποίο την ταλαιπωρεί από το 2007 στέλνοντας ταυτόχρονα τα πιο θετικά μηνύματα για την ίδια τη ζωή η οποία όπως η ίδια αναφέρει «είναι ωραία και αξίζει να πολεμάς για αυτή».

Παρομοίωσε το αυτοάνοσο σαν ένα θηρίο το οποίο ζει μέσα της. Όπως δηλώνει ξεκίνησε άγριο και ανέτρεψε τη ζωή της δεν ήταν όμως διατεθειμένη να χάσει τη μάχη. «Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή. Έκτοτε το ελέγχω με διαρκή αγωγή και το κρατάω σε ύφεση. Εύχομαι να παραμείνει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά.» ανέφερε ενώ τόνισε πως αν και πολλές φορές φοβήθηκε μέσα από το φόβο βρήκε τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της.

Πηγή: mediatime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα