Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Κώστας Κούντος 19 χρόνια μετά...

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Κώστας Κούντος 19 χρόνια μετά το Fame Story;

ΟΚώστας Κούντος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του Fame Story, όπου κατέκτησε την 15η θέση.Ο ίδιος είχε ξεχωρίσει για την εκκεντρική προσωπικότητά του, ενώ χαραγμένη στο μυαλό μας έχει μείνει η εμφάνισή του στο μουσικό ριάλιτι ως Σάκης Ρουβάς ερμηνεύοντας το “Άντεξα”.

Το 2010 κυκλοφόρησε ένα αμφιλεγόμενο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Αίματα», το οποίο έχει συγκεντρώσει 327 χιλιάδες προβολές.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» είχε αποκαλύψει ότι έζησε για δέκα μέρες στη φυλακή. Όπως είχε εξηγήσει, δικάστηκε ερήμην του καθώς δεν γνώριζε ότι του είχε γίνει μήνυση από τον ιδιοκτήτη μιας εταιρίας ενοικίασης, με τον οποίο είχε έναν διαπληκτισμό.

Κώστας Κούντος

Πέρσι, ο Κώστας Κούντος είχε μιλήσει στο «Καλύτερα δε Γίνεται» για την απώλεια της μητέρας του, τη φυλακή αλλά και τη σεξουαλικότητά του. Όπως εξήγησε είναι bisexual.

«Έχω ζήσει μια ζωή που την εύχομαι σε όλο τον κόσμο. Με τους έρωτες μου, με τα ταξίδια μου… Ξέρεις τι μου λείπει; Ότι δεν έκανα μια επιτυχία στο τραγούδι. Αυτό είναι το μοναδικό μου παράπονο. Μπορεί να έχω κάνει κάτι λάθος εγώ, μπορεί να μην είμαι καλός, μπορεί να μην ήταν καλές οι επιλογές των τραγουδιών μου, μπορεί να μην υπήρξαν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να προωθήσουν τη δουλειά μου όπως θα έπρεπε. Ίσως όλα αυτά να μου στέρησαν και την επιτυχία.

“Είδα ότι με την κρίση δεν γινόταν τίποτα, οπότε αποφάσισα να κάνω λίγο πίσω για να ξαναξεκινήσω όταν θα τελείωνε η κρίση. Το θέμα είναι πως, όταν αποφάσισα να ξαναξεκινήσω, ήρθαν τρία πάρα πολύ άγρια χρόνια για μένα. Είμαι σε ένα ταξίδι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για το καρναβάλι και γυρνώντας μαθαίνω ότι η μητέρα μου έχει καρκίνο στον πνεύμονα. Φτάνω το πρωί στο σπίτι, ανοίγω, σκοτάδι. Δεν ήθελε να την πάω στο νοσοκομείο και έφτιαξα ολόκληρο νοσοκομείο στο σπίτι. Σταμάτησαν τα πάντα και αφιερώθηκα σε αυτό. Την πήρα στην πλάτη μου”.

Μετά τον θάνατο της μαμάς έρχεται η φυλακή. Ήμουν 15 μήνες και θεωρώ ότι αυτό ήταν ένα μικρό κομματάκι που έλειπε από το παζλ του εαυτού μου για να ολοκληρωθώ σαν άνθρωπος» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως διαπιστώσαμε από τα Instagram posts του, ο Κώστας Κούντος έχει κι έναν γιο, στον οποίο έχει τρελή αδυναμία.

Πηγή: debater.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα