Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠότε είναι καλύτερο το σεξ: με ρούχα ή χωρίς;

Πότε είναι καλύτερο το σεξ: με ρούχα ή χωρίς;

Έχει ενδιαφέρον το σεξ χωρίς να έχουμε γδυθεί. Σκεφτείτε καυτές στιγμές που έχετε ζήσει με το τζιν σας ξεκούμπωτο απλώς ή με το εσώρουχο να γλιστρά στο πλάι κάτω από την κοντή σας φούστα.

Μπορεί τα κορμιά να μην έρχονται σε άμεση επαφή, αλλά η αίσθηση ότι κάνετε σεξ ντυμένοι μπορεί να το απογειώσει ως διαδικασία. Άλλωστε, συμφωνούν και οι έρευνες: το σεξ με τα ρούχα, ή τουλάχιστον με κάποια από αυτά, είναι άκρως διεγερτικό μιας και δίνουν την ψευδαίσθηση του παράνομου ή του δημόσιου χώρου (κάτι που εκ των πραγμάτων είναι παράνομο).

Επιπλέον, κάνοντας έρωτα με τα ρούχα μας επιτρέπει να κάνουμε skip τα προκαταρκτικά, τα οποία κάποιες φορές μπορεί και να βαριόμαστε, ειδικά όταν είμαστε ζευγάρι πολλών ετών ή/και συγκατοικούμε…

Η καραντίνα χρειάζεται το αλατοπίπερό της και το να ανακαλύπτουμε νέους τρόπους να περνάμε καλά μεταξύ μας είναι πάντα συναρπαστικό.

Το σεξ με ρούχα δεν σημαίνει ότι πρέπει να αμελούμε τα εσώρουχα. Ένα φροντισμένο σλιπ ή ένα σουτιέν με δαντέλα και χρώμα-έκπληξη θα κάνουν την διαφορά και θα ανάψουν ακόμη περισσότερο τα αίματα.

Επίσης, δεν χρειάζεται να μας γίνει συνήθεια το σεξ με ρούχα-ας αποτελεί μια επιλογή σπασίματος ρουτίνας. Σαν δυο απελευθερωμένα, γυμνά σώματα που νιώθουν απ’ άκρη σ’ άκρη το ένα το άλλο δεν έχει. Το να ξαπλώνουμε γυμνοί δίπλα του και να αφήνουμε το κορμί μας να ακουμπά το δικό του είναι σίγουρο ότι θα αυξήσει την ερωτική επιθυμία και επομένως και τις πιθανότητες για σεξ, ενώ παράλληλα θα μας κάνει να νιώθουμε πιο ελκυστικοί.

πηγή In.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα