Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠόσο μπορείς να αντισταθείς στην Χριστίνα Κολέτσα; Με τέτοιο κορμί δύσκολα!

Πόσο μπορείς να αντισταθείς στην Χριστίνα Κολέτσα; Με τέτοιο κορμί δύσκολα!

Τα περισσότερα τραγούδια της είναι λαϊκά και ελαφρολαϊκά, όμως η τελευταία της δουλειά ήταν σε πιο μοντέρνο ύφος. Η Χριστίνα Κολέτσα είναι μία από τις πιο αισθnσιακές τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz. Με το τραγούδι αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά για πρώτη φορά σε ηλικία 25 ετών όταν και ξεκίνησε να τραγουδάει σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, έτσι την κέρδισε μόνιμα το επάγγελμα της τραγουδίστριας.

Χριστίνα Κολέτσα,χριστίνα κολέτσα instagram,χριστίνα κολέτσα έκτη αίσθηση,χριστίνα κολέτσα fame story,χριστίνα κολέτσα συγγραφέασ,χριστίνα κολέτσα πισίνα,χριστινα κολετσα βιογραφικο,χριστινα κολετσα 2019,χριστινα κολετσα συντροφος,χριστινα κολετσα τραγουδια

Το 2006 αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό ριάλιτι του καναλιού ΑΝΤ1 “Fame Story”, η αίτησή της έγινε δεκτή και παρ’ ότι δεν κέρδισε την πρώτη θέση ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες στο show,έτσι έγινε και πιο γνωστή στο ευρύ κοινό.

Μόνο που έξω από την αναμφισβήτητα εντυπωσιακή της εμφάνιση, υπάρχει πλέον μια γυναίκα σαράντα ετών, που δεν της χαρίστηκαν και πολλά πράγματα στην ζωή της.

Παιδί ακόμα συνειδητοποίησε στα εφτά της χρόνια, ότι οι σφαλιάρες που έδινε συχνά στην μητέρα της ο πατέρας της, δεν ήταν επειδή ήταν απλά πιο δυνατός και το έδειχνε. «Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και κάποια στιγμή είπα στη μαμά μου ότι πρέπει να φύγουμε. Πήραμε τηλέφωνο ένα ταξί, πήραμε δυο ρούχα και φύγαμε» θα πει χρόνια αργότερα σε συνέντευξή της στο Nitro.

Η παιδική της ηλικία την σημάδεψε και στις σχέσεις της, από νεαρή κοπέλα στην Θεσσαλονίκη, εκεί όπου σπούδασε δημοσιογραφία και έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση σε τοπικά κανάλια, πριν κάνει την στροφή στο τραγούδι.

Χριστίνα Κολέτσα,χριστίνα κολέτσα instagram,χριστίνα κολέτσα έκτη αίσθηση,χριστίνα κολέτσα fame story,χριστίνα κολέτσα συγγραφέασ,χριστίνα κολέτσα πισίνα,χριστινα κολετσα βιογραφικο,χριστινα κολετσα 2019,χριστινα κολετσα συντροφος,χριστινα κολετσα τραγουδια

Ανοίγει πρόγραμμα σε μαγαζιά και όσοι τυχεροί έχουν πάει από νωρίς θαυμάζουν μια κούκλα πάνω στην πίστα, που μπορεί να μην είναι φωνάρα, αλλά προσπαθεί να γίνει καλύτερη.

Το Fame Story το 2006 είναι η μεγάλη της ευκαιρία να γίνει ευρύτερα γνωστή στο κοινό μέσα από την τηλεόραση. Δηλώνει συμμετοχή, την παίρνουν και παρόλο που δεν κερδίζει, είναι από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα, ειδικά μετά την διαρροή ενός βίντεο που την έδειχνε να αλλάζει.

Βγαίνοντας από το παιχνίδι, υπογράφει το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο και ξεκινάει μια πορεία που δεν θα την χρίσει ποτέ σταρ πρώτου μεγέθους, θα της χαρίσει όμως κάποια σουξέ όπως την «Έκτη αίσθηση».

Πλέον αποτελεί μία από τις πιο όμορφες και καλλίγραμμες γυναίκες στον καλλιτεχνικό χώρο!

Δες και θα καταλάβεις!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα