Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyle«Πόλεμος» Γκιώνη - Καγιά με φόντο το «Fashion Workshop» (ΦΩΤΟ)

«Πόλεμος» Γκιώνη – Καγιά με φόντο το «Fashion Workshop» (ΦΩΤΟ)

Ο Ηλίας Γκιώνης, που έγινε ευρύτερα γνωστός μιλώντας πρώτος για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα – ρίχνει τα βέλη του στη Βίκυ Καγιά και τη σχολή της «Fashion Workshop».Σύμφωνα με σειρά αναρτήσεών του στα social media – η εν λόγω σχολή ζητά εξωφρενικά ποσά ως δίδακτρα από τους φοιτητές, ενώ δεν τους παρέχει κάποιο χαρτί ή βεβαίωση σπουδών.

Ο «Μικρός Πριγκηπάκος» καταγγέλλει, παράλληλα, κακή συμπεριφορά των καθηγητών – κατονομάζει και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί – ενώ ισχυρίζεται πως οι μαθητές δέχονταν απειλές ώστε να μην «ανοίξουν το στόμα τους».

Σε νέο tweet του, μάλιστα, υποστηρίζει πως επικοινώνησε με τη γαλλική σχολή που θα έδινε τα πτυχία τους φοιτητές του «Fashion Workshop», η οποία του απάντησε πως «δεν έχει κανένα νέο από τη Βίκυ Καγιά από το 2018».

Τι απαντά η σχολή της Βίκυς Καγιά

Μετά τις αναρτήσεις του Ηλία Γκιώνη, το «Fashion Workshop» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως εκατοντάδες μαθητές σταδιοδρομούν από τη σχολή εδώ και εννέα χρόνια.

Παράλληλα, σημείωσε πως λόγω της πανδημίας, τα τελευταία δύο χρόνια η σχολή έχει παραμείνει κλειστή, αλλά και πως ελάχιστοι μαθητές δεν έλαβαν βεβαίωση φοίτησης, καθώς «δεν εκπλήρωσαν τις απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών τους».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα