Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠρωτοσέλιδο-βόμβα για το διαζύγιο Κατσούλη-Καραβάτου: Τρίτο πρόσωπο και όχι μόνο… (ΦΩΤΟ)

Πρωτοσέλιδο-βόμβα για το διαζύγιο Κατσούλη-Καραβάτου: Τρίτο πρόσωπο και όχι μόνο… (ΦΩΤΟ)

Μόνο έκπληξη δεν θεωρήθηκε ο χωρισμός τους. Αρκετό καιρό οι φήμες, έδιναν τέλος στη σχέση του και μιλούσαν για τον επικείμενο χωρισμό τους. Πλέον, με επίσημη ανακοίνωση έριξαν την αυλαία ύστερα από 10 χρόνια γάμου και 2 παιδιά.

Το ζευγάρι μπορεί όλον αυτόν τον καιρό να είχε επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους σε ό,τι αφορά στη μεταξύ του σχέση, στους συνεργάτες του στο Star, όμως, η καθημερινή ένταση μόνο απαρατήρητη δεν περνούσε. Και οι λόγοι ήταν ξεκάθαροι. Η τριβή στη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε μετά τον δεύτερο χρόνο της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου». Οι δυο τους ήταν συνεχώς μαζί και ασχολούνταν με τα ίδια πράγματα.

Το οριστικό φινάλε, όμως, αποφασίστηκε στην αρχή του χρόνου. Αυτό συνέβη μετά την επιλογή του Κρατερού να αγνοήσει το Star και την Κατερίνα Καραβάτου, λέγοντας το «ναι» στο Your Face Sounds Familiar – All Star του ΑΝΤ1.

Το περιοδικό SPIRΤΟ πάντως κυκλοφορεί με ένα πρωτοσέλιδο που… ανάβει φωτιές, καθώς ισχυρίζεται πως τόσο ο Κρατερός Κατσούλης όσο και η Κατερίνα Καραβάτου, έχουν κάνει το… επόμενο βήμα και έχουν βρει νέους έρωτες. Δείτε…

Με μια λιτή ανακοίνωση το πρωί της Τρίτης (17/8) η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έκαναν γνωστό πως τραβούν χωριστούς δρόμους. «Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας», ανέφεραν μεταξύ άλλων. Έτσι λοιπόν, μετά το τηλεοπτικό διαζύγιο ήρθε και το προσωπικό.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις φήμες αντιμετώπιζε προβλήματα στο γάμο του εδώ και καιρό. Το πάλεψε ωστόσο το να μην είναι πια μαζί ήταν αναπόφευκτο. Μάλιστα, δύο χρόνια πριν και συγκεκριμένα τα Χριστούγεννα του 2019 είχαν δώσει μια κοινή συνέντευξη που θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε προφητική.

Οι δυο τους τότε φωτογραφίζονταν για το περιοδικό «People»και με τον τρόπο τους απέφευγαν να μιλήσουν για το μέλλον. Όταν ο Κρατερός ρωτήθηκε αν θα ήθελε η Κατερίνα να παρουσιάσει στο μέλλον μόνη της εκπομπή απάντησε: «Βέβαια, αν εγώ κουραστώ και δεν αντέχω άλλο, τι θα κάνει; Θα σταματήσει τη δουλειά της;» «Όταν πρωτοξεκίνησα να ασχολούμαι με την τηλεόραση, το βρήκα πολύ γοητευτικό και είπα «Πάμε να το δοκιμάσουμε». Κανείς από τους δυο μας δεν ήξερε μέχρι πού θα φτάσουμε. Τελικά φτάσαμε μέχρι εδώ. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον», τόνισε.

Όσο για την παρουσιάστρια, είχε σημειώσει: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια δεδομένη κατάσταση και μια εκπομπή που κάνει μεγάλη επιτυχία. Όταν κάτι πάει καλά, αισθάνομαι περιττό και αχάριστο να πω ότι θα ήθελα να κάνω κάτι μόνη μου. Από την άλλη, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Όπως είπε και ο ίδιος ο Κρατερός πριν, μπορεί κάποια στιγμή να κουραστεί και όπως δεν ήμασταν μαζί πριν από έξι χρόνια στην τηλεόραση να πορευτώ και πάλι μόνη μου. Το παρόν, όμως, δείχνει πως όλα κυλούν πολύ όμορφα».

Οι δυσκολίες και τα παιδιά

Στην ίδια συνέντευξη, το ζευγάρι είχε κάνει λόγο για προβλήματα στη σχέση του ενώ είχε αναφερθεί και στον τρόπο που τα αντιμετώπιζε. «Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές με τον Κρατερό. Σε αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την αρχή της σχέσης μας δεν ήταν όλα ρόδινα. Όταν λοιπόν αυτό συμβαίνει, δεν είναι δυνατόν να μην επηρεαστείς. Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια έχασα τον μπαμπά μου και σαφώς ήρθα αντιμέτωπη με διάφορες δυσκολίες» είπε η Κατερίνα. Ο Κρατερός συμπλήρωσε: «Εγώ έχω μια συγκεκριμένη άποψη για τις δυσκολίες, που όσο μεγαλώνω εδραιώνεται ακόμα πιο πολύ στην ψυχοσύνθεσή μου. Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι παρών σε αυτές. Αυτό που μου έμαθε η ζωή είναι πως πρέπει να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, να μη θεωρούμε τίποτα δεδομένο, να νιώθουμε την αγάπη μέσα μας και να τη μοιραζόμαστε».

Σε κάθε περίπτωση και για τους δύο το Α και το Ω είναι τα παιδιά τους. Αυτό άλλωστε σημείωσαν και στην ανακοίνωση του διαζύγιού τους: «Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας». Τα ίδια είχαν πει και στο «People» to 2019. «Εμείς ως ζευγάρι θεωρούμε ότι τον ελεύθερο χρόνο μας πρέπει να τον αφιερώνουμε στα παιδιά μας. Αυτά τα δέκα χρόνια έχουν φέρει κοινά πράγματα και στους δυο μας αλλά, πάνω από όλα, τα παιδιά μας. Φαντάσου πως από τα δέκα χρόνια τα οκτώμισι είμαστε μαζί ως γονείς», είχε πει η Κατερίνα.

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα