Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠολυναμενόμενη ταινία του Netflix γυρίστηκε στην Ελλάδα – Δείτε το τρέιλερ

Πολυναμενόμενη ταινία του Netflix γυρίστηκε στην Ελλάδα – Δείτε το τρέιλερ

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας The Lost Daughter που γυρίστηκε στις Σπέτσες πέρσι με πρωταγωνίστρια την Ολίβια Κόλμαν.

Όπως θα δείτε στα πλάνα, το βίντεο «μυρίζει» καλοκαίρι, θάλασσα και Ελλάδα, αν και ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα παραλιακό χωριό της Νότιας Ιταλίας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Έλενα Φερνάντε και σκηνοθετικό ντεμπούτο για την Μάγκι Τζίλενχαλ.

The Lost Daughter | Official Trailer | Netflix

Εκτός από την βραβευμένη με Όσκαρ Κόλμαν, το φιλμ συγκεντρώνει ένα εξαιρετικό καστ: Ντακότα Τζόνσον, Έντ Χάρις, Πίτερ Σάρσγκααρντ, Τζέσι Μπάκλεϊ, Πολ Μεσκάλ και οι Έλληνες ηθοποιοί: Αλέξανδρος Μυλωνάς, Νίκος Πουρσανίδης, Αλέξανδρος Μυλωνάς, κ.ά.

Λίγα λόγια για την ιστορία

 

Η Λήδα, καθηγήτρια πανεπιστηµίου, χωρισµένη εδώ και καιρό, είναι αφοσιωµένη εξ ολοκλήρου στις κόρες της και στη δουλειά της. Όταν όµως τα δυο κορίτσια φεύγουν για να ζήσουν µε τον πατέρα τους στον Καναδά, η Λήδα, αντί να στενοχωρηθεί, νιώθει ξαφνικά ελεύθερη. Η ζωή της τώρα φαντάζει πιο εύκολη. Αποφασίζει να πάει διακοπές σε ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι της Nότιας Ιταλίας. Μετά τις πρώτες ξέγνοιαστες µέρες, η συνάντηση µε τα µέλη µιας «θορυβώδους» οικογένειας από τη Νάπολη θα φέρει στην επιφάνεια µνήµες των δύσκολων αποφάσεων και των συνεπειών τους για την ίδια και την οικογένειά της…

Το «The Lost Daughter» θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 17 Δεκεμβρίου και στο Netflix στις 31 Δεκεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα