Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠοιος ηθοποιός είναι ανιψιός του Μιχάλη Ρέππα;

Ποιος ηθοποιός είναι ανιψιός του Μιχάλη Ρέππα;

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» συνάντησε έναν παλιό γνώριμο, τον οποίο τον έχουμε απολαύσει μέσα από τηλεοπτική σειρά πριν από περίπου 20 χρόνια.

Ο λόγος για τον ράπερ της σειράς «Δέκα λεπτά κήρυγμα», Αργύρη Κοντόλαιμο, ο οποίος αναπολεί στιγμές από τα τότε γυρίσματα.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής προέρχεται από οικογένεια καλλιτεχνών καθώς ο θείος του είναι ο Μιχάλης Ρέππας, ο γνωστός δημιουργός τεράστιων επιτυχιών της μικρής αλλά και μεγάλης οθόνης.

«Στην οικογένειά μου γράφει σενάρια ο θείος μου, ο Μιχάλης Ρέππας, που έγραψε τις “Τρεις Χάριτες” και συμμετείχα όταν ήμουν μικρός. Αργότερα έγραψε η μητέρα μου τη σειρά το “Καρέ της Ντάμας” και το “10 λεπτά κήρυγμα” που βοήθησα με τους ρόλους των μικρών. Θυμάμαι την Κάρμεν Ρουγγέρη που μας κυνηγούσε στα καμαρίνια για να μην καπνίζουμε και τον Σάκη Μπουλά που μας έπαιζε καραγκιόζη στα διαλείμματα. Τότε με τη σειρά γινόταν χαμός…ο κόσμος μου λέει πως μεγάλωσε μαζί μας και αυτό είναι πολύ ωραίο. Τότε πολλά κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα μαζί μας. Μου πρότειναν πολλές φορές μετά το τέλος της σειράς να κάνω τον ράπερ αλλά με τις κάμερες νιώθω λίγο άβολα», ανέφερε.

Πηγή: znews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα