Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠοια Παπαρίζου…Η Ελεονώρα Ζουγανέλη την εξαφάνισε-Η φώτο που κατέβασε το Instagram!

Ποια Παπαρίζου…Η Ελεονώρα Ζουγανέλη την εξαφάνισε-Η φώτο που κατέβασε το Instagram!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποτελεί έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς και ερμηνευτές καθώς και η Ισιδώρα Σιδέρη είναι μία εξίσου πασίγνωστη τραγουδίστρια. Η Ελεονώρα από πολύ μικρή ηλικία συμμετείχε ως ηθοποιός σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και ως τραγουδίστρια σε παιδικά τραγούδια, όπου απέδειξε το τεράστιο ταλέντο εντυπωσιάζοντας το κοινό.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι μία από τις σπουδαιότερες τραγουδίστριες του έντεχνου καλλιτεχνικού στερεώματος. Γεννημένη στο κέντρο της Αθήνας το Μαρούσι, από μικρή δέχθηκε μουσική μόρφωση εφόσον οι γονείς της είναι εξαίρετοι μουσικοί και οι ίδιοι.

ελεονωρα ζουγανελη,ελεονωρα ζουγανελη σχεση,ελεονωρα ζουγανελη τραγουδια,ελεωνορα ζουγανελη εγκυοσ,ελεονωρα ζουγανελη συζυγοσ,ελεονωρα ζουγανελη υψοσ,ελεονωρα ζουγανελη γαμοσ,ελεονωρα ζουγανελη ηλικια

Πλέον είναι μία καταξιωμένη τραγουδίστρια όπου εντυπωσιάζει και πάλι τους ακροατές της σε κάθε της εμφάνιση. Έχει χτίσει μία λαμπρή και αξιοζήλευτη καριέρα. Φέτος την παρακολουθήσαμε ως κριτή στο μουσικό σόου εύρεσης νέων ταλέντων, The Voice, το οποίο προβλήθηκε από το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Στην προσωπική της ζωή πλέει σε πελάγη ευτυχίας ως νεόνυμφη στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου Σπύρου Δημητρίου. Ο γάμος του έγινε πρόσφατα παρά τις φήμες για επικείμενη αναβολή του.

Εκτός από εξαιρετικά ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι και μία πανέμορφη γυναίκα με εκρnκτική προσωπικότητα και εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Απολαύστε την να διαλύει τα social media και το Instagram πιο θηλυκή και θελκτικn από ποτέ….

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα