Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠιο αποκαλυπτική από ποτέ η Κόνι Μεταξά. Αντέχετε; (ΦΩΤΟ)

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Κόνι Μεταξά. Αντέχετε; (ΦΩΤΟ)

Το κορίτσι έχει κέφια και θέλει να αναστατώσει για μια ακόμα φορά με την παρουσία της. Η Κόνι Μεταξά ανανεωμένη και χωρίς τα προβλήματα του παρελθόντος να την αναστατώνουν δίνει για ακόμα μια φορά τον καλύτερο της εαυτό και όλα μοιάζουν διαφορετικά!

Η παρουσιάστρια είναι για ακόμα μια φορά εκθαμβωτική και αυτό που την κάνει πολύ ξεχωριστή και μοναδική είναι η εναλλακτική της σκέψη και ο έντονος αέρας επανάστασης που αποπνέει.

Σωστά θεωρείται ότι είναι μία εξαιρετικά πολυτάλαντη προσωπικότητα, η οποία εκτός από τραγουδίστρια, performer, ηθοποιός και πολλά άλλα είναι πλέον και μία εκρηκτική παρουσιάστρια.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Κόνι Μεταξά είναι κόρη του πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και της ηθοποιού Ζώζας Μεταξά.

Σε κάθε της εμφάνιση η Κόνι Μεταξά είναι και μια νέα κινούμενη βόμβα αισθησιασμού που απλά σε καθηλώνει και δεν μπορείς να αντισταθείς.

Γι΄αυτό άλλωστε ανήκει στις πιο εντυπωσιακές και εκρηκτικές γυναικείες παρουσίες στο χώρο της showbiz και της ελληνικής μουσικής σκηνής και βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα.

Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι απο τους πιο δυνατούς που έχουμε δει με την Κόνι να μοιράζεται με τους followers της εντυπωσιακές φωτογραφίες της.

Απολαύστε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Πηγή: to10.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα