Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠιερίδη – Κατριβέσης: Έτσι προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους – Η...

Πιερίδη – Κατριβέσης: Έτσι προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους – Η δεύτερη ευκαιρία και οι αποφάσεις

Μία δεύτερη ευκαιρία αποφάσισαν να δώσουν στον γάμο τους η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης, μετά τη σοβαρή κρίση που πέρασαν το καλοκαίρι και που θα μπορούσε να τους είχε οδηγήσει στον οριστικό χωρισμό.

Φαίνεται όμως πως τα δυνατά συναισθήματα που μοιράζονται τα τελευταία εννέα χρόνια και η ανάγκη τους να είναι μαζί, ήταν αρκετά για να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία σε αυτόν τον γάμο.Σύμφωνα λοιπόν με τη Real, το ζευγάρι κάνει ό,τι μπορεί για να ξεπεράσει τα εμπόδια που συνάντησε τους προηγούμενους μήνες και τους έφτασε ένα βήμα πριν τη διάλυση του γάμου του.

Όταν άρχισε η συμπεριφορά της Μαριάντας Πιερίδη να προδίδει ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε στην προσωπική της ζωή το περασμένο καλοκαίρι, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της προσπάθησαν να κρατήσουν κάποιες αποστάσεις από τη δημοσιότητα. Όμως, ήταν φανερό πως οι δυο τους περνούσαν μία πολύ σοβαρή κρίση. Κάτι που παραδέχτηκε η Μαριάντα πριν από λίγο καιρό, όταν καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα είπε μεταξύ άλλων: «Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε.

Το έψαξα πολύ. Βρήκα. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα πια είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Είναι σκληρό. Σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού» .Και τότε φαίνεται πως από κοινού με τον γνωστό σεφ, πήραν την απόφαση να κάνουν δραστικές κινήσεις ώστε να μην αφήσουν αυτόν τον γάμο και αυτή τη μεγάλη αγάπη να χαθούν τόσο απλά και εύκολα.Εδώ και λίγο καιρό λοιπόν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και συμφωνούν πως χρειάζεται να παλέψουν για να ευτυχίσουν και πάλι.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα