Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω μια περίοδο υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους» – Μίλησε ανοιχτά...

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω μια περίοδο υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους» – Μίλησε ανοιχτά για την προεμμηνόπαυση

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Weekenders» με την ηθοποιό να μιλάει για τον σύζυγό της, την προεμμηνόπαυση αλλά και για το τι θεωρεί η ίδια σάτιρα – μιας και αποτελεί θέμα των τελευταίων ημερών.

«Με τον Φώτη είμαστε μαζί 11 χρόνια. Δεν είναι μόνο ο έρωτας, είναι ένας σημαντικός φίλος ο Φώτης. Σημαντικός φίλος», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον Φώτη Μπενάρντο.

Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για την προεμμηνόπαυση: «Περνάω μια περίοδο υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους που με μπλοκάρει πολλές φορές. Είμαι στην προεμμυνόπαυση. Αυτό προκαλεί πολύ σοβαρές ορμονικές διαταραχές και πολλές φορές σου φέρνει τα συναισθήματα μπροστά χωρίς προφανή λόγο».

Τέλος, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε σχετικά με την σάτιρα και τα όρια της: «Με ενοχλεί το να βάλλεται η σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου – δεν είναι τόσο απλό. Αν μπούμε πολύ βαθιά στην ψυχή ενός ανθρώπου, που περνάει bullying ή είναι υποχρεωμένο να βλέπει κάτι κωμικό – και δεν αναφέρομαι απαραίτητα στον Μάρκο Σεφερλή αυτήν την στιγμή, δεν το κάνει μόνο ο Μάρκος, το κάνει πολύ κόσμος – που γελοιοποιεί το συναίσθημά του, ενώ έχει περάσει δύσκολα, μπορεί ένα παιδί να ζει στην επαρχία και να τρώει πέτρες στον δρόμο, να τον βρίζουν, τρώει ξύλο… εκεί δεν είναι αστείο!

Η σάτιρα είναι ένα άλλο είδος, σάτιρα έκαναν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, όμως για εμένα προσωπικά είναι κάτι αστείο, όταν γελάμε όλοι. Όταν γελάει μόνο μια μερίδα ατόμων δεν είναι αστείο. Θες να σχολιάσεις κάτι; Καν’ το κεκλεισμένων των θυρών, όταν στήνεις ολόκληρες παραστάσεις για να μιλήσεις άσχημα για αυτό το θέμα ή να γελάσεις με αυτό, εμένα με πληγώνει, δεν με θυμώνει».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα