Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠατουλίδου για Ψωμιάδη: Δε μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο υπάρχει...

Πατουλίδου για Ψωμιάδη: Δε μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο υπάρχει στη Φάρμα, με ζορίζει να τον δω

Στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι «Η Φάρμα» του ΑΝΤ1 συμμετέχει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, όμως αυτό φαίνετια πως δεν αρέσει σε όλους.

Συγκεκριμένα, η Βούλα Πατουλίδου, η οποία έχει συνεργαστεί μάλιστα, στο παρελθόν μαζί του, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και εξέφρασε την αντίθεσή της με την συμμετοχή του, υποστηρίζοντας πως δεν είναι καθόλου αυθόρμητος.

«Ναι μεν, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι αυθόρμητος, αλλά πολλές συμπεριφορές ήταν δρομολογημένες και στοχευμένες. Το να ανέβω στο άλογο και να κάνω τον Ζορό, δεν είναι αυθόρμητο. Στον αυθορμητισμό πρέπει να δώσουμε τον όρο που δίνει και ο Μπαμπινιώτης. Δεν είναι κάτι που έχεις προγραμματίσει να κάνεις, επειδή ξέρεις ότι θα έχεις απήχηση», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια δήλωσε πως επειδή γνωρίζει προσωπικά τον κύριο Ψωμιάδη, ξέρει ότι έιναι ένας άνθρωπος με βαθιά αγάπη για τον συνάνθρωπο και τον συνεργάτη, όμως τόνισε πως καμιά φορά η αγάπη του κόσμου μπορεί να σε παρασύρει.

«Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει ο τρόπος, με τον οποίο υπάρχει ο Παναγιώτης. Επειδή έχω συνεργαστεί μαζί του, ξέρω ότι έχει πολύ καλά στοιχεία. Με ζορίζει όμως, να τον δω στη Φάρμα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα