Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠασίγνωστο ζευγάρι έσπασε την καραντίνα-Δεν φαντάζεσαι τον λόγο!

Πασίγνωστο ζευγάρι έσπασε την καραντίνα-Δεν φαντάζεσαι τον λόγο!

Το βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας Κέιτ και Γουίλιαμ κατηγορήθηκαν για παραβίαση των κανόνων του COVID-19, επειδή όπως ανακοινώθηκε παρέβλεψαν τον «κανόνα των έξι» μετά τη συνάντησή τους με τον Πρίγκιπα Έντουαρντ και την οικογένειά του στο Σάντρινγκχαμ. Ο Γουίλιαμ, η Κέιτ επισκέφτηκαν οικογενειακώς τους γαλαζοαίματους συγγενείς τους.

Οι δύο οικογένειες επισκέφτηκαν μαζί με τα μέλη της συγγενικής τους οικογένειας απολαμβάνοντας τη φύση και το δάσος στο κλίμα των Χριστουγέννων την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου. Παρόλο που και οι δύο οικογένειες δήλωσαν πως έφτασαν ξεχωριστά και δεν είχαν καμία πρόθεση να συναντηθούν, μαρτυρίες παρευρισκόμενων πολιτών στο ίδιο μέρος λένε πως και τα 9 μέλη και των δύο οικογενειών πέρασαν μαζί την ευχάριστη βόλτα τους.

Οι κανονισμοί όμως κατά του covid-19 στην Αγγλία υποστηρίζουν την συνύπαρξη στο ίδιο χώρο έως 6 ατόμων προερχόμενων από την ίδια οικογένεια, επομένως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας παραβίασαν τους κανονισμούς και της οδηγίες της πολιτείας. Συγκεκριμένα οι κανονισμοί αναφέρουν ρητά ότι όλοι οι πολίτες μπορούν να συναντιούνται με φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα με τα οποία δεν μοιράζονται την ίδια στέγη, μόνο σε εξωτερικούς χώρους και έως 6 άτομα.

Η μη τήρηση αυτών των κανόνων μπορεί να ωθήσει την αστυνομία να αναλάβει δράση , καθορίζοντας ποινή 200 £ για το πρώτο αδίκημα, διπλασιάζοντας για κάθε περαιτέρω αδίκημα με μέγιστο πρόστιμο 6.400 £ .

Μάλιστα μάρτυρας-πολίτης ο οποίος είδε το συμβάν υποστηρίζει σε δήλωσή του:

Κατά τη γνώμη μου, παραβίαζαν σαφώς τους κανόνες Covid, επειδή υπήρχαν εννέα από δύο ξεχωριστά νοικοκυριά. Προφανώς όλοι είχαν μια διασκεδαστική βραδιά. Θα μπορούσατε να πείτε ότι οι βασιλικοί νέοι περνούσαν υπέροχα. Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι κανόνες είναι διαφορετικοί για αυτούς και άλλοι για τους υπόλοιπους από εμάς. Η πολιτεία αφήνει τους πολίτες να πιστέψουν ότι η Βασιλική Οικογένεια δεν πρέπει να εξαιρείται από την τήρηση κανόνων που πρέπει να τηρούνται από όλη την κοινωνία, λόγω διατήρησης εθνικού συμφέροντος. Μια τέτοια οικογένεια με μεγάλη επιρροή που επηρεάζει το κοινό θα πρέπει να είναι αυτή που δίνει το παράδειγμα.

Αναμένεται λοιπόν η αντίδραση της πολιτείας…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα