Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ανιψιά του Αγίου Παϊσίου – Τι του είχε ζητήσει

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ανιψιά του Αγίου Παϊσίου – Τι του είχε ζητήσει

Η Μαριώ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και αποκάλυψε πώς έμαθε ότι ο Άγιος Παΐσιος ήταν θείος της.

“Είχα πάει στα Ιωάννινα, ήρθαν δύο κορίτσια στη ρεσεψιόν και μου άφησαν ένα σημείωμα. Συναντηθήκαμε και μου είπαν ότι είναι δεύτερες ξαδέλφες μου. Ρώτησα από πού είμαστε ξαδέλφες και μου είπαν «η μαμά σου και ο θείος ο Παΐσιος είναι πρώτα ξαδέλφια».

 

 

Ο παππούς Παΐσιος ήξερε για μένα και λέω φαντάζομαι τι θα λέει για μένα που τραγουδάω ρεμπέτικα. Άκουγα ιστορίες ότι είναι θαυματουργός και δεν ήξερα ότι είναι θείος μου. Ένιωσα ότι είμαι κοντά στον Θεό, όταν έμαθα ότι είναι θείος μου. Ανατρίχιασα.

Ο καημός της μητέρας μου ήταν που έφυγαν από τα Φάρασα. Η αδελφή της μητέρας μου γεννήθηκε μέσα στο καΐκι που πήραν για να φύγουν από τα Φάρασα. Η γιαγιά μου πέθανε μέσα στο καΐκι από επιλόχειο πυρετό και την πέταξαν στη θάλασσα. Η μητέρα μου πόνεσε από την σκηνή που είδε, έμεινε μόνη της με δυο αδελφάκια”, τόνισε η γνωστή ρεμπέτισσα.

Στη συνέχεια, η Μαριώ αποκάλυψε τι είχε ζητήσει από τον Άγιο Παΐσιο.

“Ζήτησα από τον παππού Παΐσιο να σταματήσω να καπνίζω και ξύπνησα την επόμενη μέρα και δεν ήθελα να ακουμπήσω το τσιγάρο. Είναι μέσα μου ο θείος Παΐσιος. Ο Άγιος Παΐσιος είναι ο άγιος όλου του κόσμου. Είναι δέος να ξέρεις πως υπήρχε μέσα στην οικογένεια μας ο Άγιος Παΐσιος, μάς βοηθάει όλους ο Άγιος Παΐσιος. Μου στάθηκε ο παππούς ο Παΐσιος σε δύσκολες στιγμές. Είναι στο σπίτι μου, είναι μπροστά μου, είναι στην οικογένειά μου. Κάθε φορά που τον σκέφτομαι τον παππούλη μου ανατριχιάζω, νιώθω ότι είναι εδώ. Πάντα κουβαλάω πάνω μου τη φωτογραφία του παππούλη μου”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα