Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠαρασκήνιο Σκαϊ: Στα μαχαίρια Μουτσινάς – Μαλέσκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκήνιο Σκαϊ: Στα μαχαίρια Μουτσινάς – Μαλέσκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεταμένες είναι οι σχέσεις ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον Μουτσινά. Ο Νίκος Μουτσινάς που θεωρεί πως έχει πιάσει την “καλή”, εκμεταλλεύτηκε τη Μαλέσκου με το που ήρθε στον ΣΚΑΙ και την έβγάζε στην εκπομπή του κάθε τρεις και λίγο πριν εκείνη παρουσιαστεί κάπου άλλου.

Άφηνε μάλιστα και την εντύπωση πως είναι φίλοι. Καμία σχέση… τη δουλειά του έκανε όπως κάνει με το “Survivor”.

Ένα ριάλιτι που ο ίδιος το απεχθανόταν και έλεγε στα στελέχη του ΣΚΑΙ πως θα κινηθεί σε άλλη γραμμή σε ότι αφορά τους καλεσμένους του. Πλεόν με τα 50άρια στο “πραϊμ ταίμ”.. έχει μετονομάσει την εκπομπή σε “Survivor Πανόραμα”…

Πηγές μου μέσα απο το μαγαζί του Φαλήρου, αναφέρουν ότι οι δυο τους δεν έχουν καλή σχέση, ενώ η Ιωάννα έχει ακούσει πολλά σχόλια που δεν της αρέσουν…. Θυμάστε τον ντόρο με το unfollow; Ε δεν ήταν τυχαίο. Μάλιστα ο Μούτσι άρχισε να την τρολάρει και να ρίχνει καρφιά όπως στο παρακάτω βίντεο.

Η Ιωάννα έγραφε συνεχώς κάποια γνωμικά κάτω  από τις φωτογραφίες της και ο Μουτσινάς πιάστηκε από ένα και την έκραξε… Βέβαια με το γάντι μην γίνει και στόχος. Για δείτε όμως… η φράση «Καλά αυτό είναι τουλάχιστον για Νόμπελ» δεν τη λες και υποστηρικτική… μάλλον κοροϊδευτική.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες