Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠαντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της πολύ γνωστή Ελληνίδα - Στα πράσινα...

Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της πολύ γνωστή Ελληνίδα – Στα πράσινα δίπλα στη νύφη η Σάσα Σταμάτη (ΦΩΤΟ)

Ο γαμπρός περίμενε την καλή του στην εκκλησία ντυμένος στα λευκά, με μαύρα παπούτσια, παπιγιόν και ζώνη, ενώ η νύφη έφτασε με την οικογένειά της, φορώντας ένα υπέροχο νυφικό με μακριά μανίκια και δαντέλα από τον λαιμό μέχρι τα άκρα της, με πέπλο στο κεφάλι και την λευκή ανθοδέσμη της στα χέρια.

Ο λόγος για την πρώην play mate Βιβή Τσιάμη και τον καλό της, Κώστα Παπακωνσταντίνου, πρωταθλητής του kick boxing, μικροβιολόγος, ο οποίος πλέον ασχολείται µε την εστίαση. Φωτογραφήθηκαν στα σκαλιά μαζί με τους φίλους και τους συγγενείς τους και ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκε και η Σάσα Σταμάτη, η οποία επέλεξε ένα πράσινο φόρεμα για να κλέψει τις εντυπώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση σε κτήμα στο Κορωπί.

 

Γάμος Τσιάμη γαμπρός

 

 

Γάμος Τσιάμη Οικογένεια

 

 

Γάμος Τσιάμη νύφη

 

 

Γάμος Τσιάμη εκκλησία

 

 

Γάμος Τσιάμη νύφη γαμπρός

 

 

Γάμος Τσιάμη γάμος

 

 

Γάμος Τσιάμη κουμπάροι

 

 

Γάμος Τσιάμη εκκλησία χορός Ησαία

 

 

Γάμος Τσιάμη Σάσα Σταμάτη

 

Η ίδια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα Espresso, είχε δηλώσει: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Νιώθω ήρεμη, χαρούμενη, ευτυχισμένη και γι’ αυτό έχω προχωρήσει σε αυτό το βήμα. Η αλήθεια είναι πως ο σύντροφός μου έκανε πάρα πολλές προσπάθειες για να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Μου έκανε διάφορες προτάσεις, γιατί το είχε οργανώσει. Επειδή όμως εγώ είμαι σπιτόγατα, δεν κυκλοφορούσα και δεν έβγαινα.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, λίγο πριν από μια έξοδο, σε μια πιο προσωπική μας στιγμή, μου λέει: “Πω πω, τι όμορφη που είσαι και σήμερα! Νομίζω, όμως, ότι κάτι σου λείπει”. Τον βλέπω, λοιπόν, με το κουτάκι με το δαχτυλίδι στα γόνατα, και μου κάνει την πρόταση. Οτι αυτό που μου λείπει είναι το δαχτυλίδι κι αν θέλω να τον παντρευτώ. Κάπως έτσι…», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μετά τον γάμο να έρθει κι ένα παιδί: «Αν θέλει ο Θεός, κι επειδή η ζωή ξέρει, εγώ την εμπιστεύομαι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα