Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠαντρεύονται κρυφά η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου; Η φωτογραφία...

Παντρεύονται κρυφά η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου; Η φωτογραφία που έφερε τα πάνω κάτω

Τον πρώτο καρπό του έρωτά τους περιμένουν σε λίγους μήνες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και λίγο καιρό μετά την μεγάλη και πολύ έντονη κρίση που πέρασαν στην σχέση τους τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αρχίσει να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Η αγαπημένη influencer βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει μειώσει κατά πολύ τις μετακινήσεις που έκανε από Θεσσαλονίκη – Αθήνα και πάλι πίσω. Λόγω του ότι η κύηση δεν είναι εύκολη, όπως η ίδια αποκάλυψε  το τελευταίο διάστημα μένει με τον αγαπημένο τους στο σπίτι που έχουν μαζί στον Διόνυσο το οποίο συνορεύει με της κολλητής της, Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Η Δήμητρα λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της ίδιας της Ιωάννας για την εγκυμοσύνη, έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία στην οποία και τα δυο προαναφερόμενα κορίτσια κλαμένα, συγκινημένα, γιατί μόλις έμαθαν πως η Ιωάννα θα γίνει μαμά.

Το σχόλιο που πρόδωσε (;) τον γάμο του Δημήτρη και της Ιωάννας

Η παραπάνω φωτογραφία, λοιπόν, συνοδευόταν από το συγκεκριμένο κείμενο…

“16 Μαΐου! Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου! Σας είχα πει να θυμάστε αυτή την ημερομηνία! Δύο άνθρωποι που υπεραγαπάω θα γίνουν γονείς!

Μπήκαμε στο γυμναστήριο, πήγαμε στη τουαλέτα, της έδειξα πως να κάνει το test (γιατί δεν είχε ξανά κάνει η ξανθούλα μου) βγαίνει, μου το δίνει και ρωτάει «Ο σταυρός που βγάζει τι είναι;» Έχω μείνει παγωτό…κυριολεκτικά!!! Την κοιτάω, με ξανά ρωτάει και της λέω «Είσαι έγκυος!!! Είσαι έγκυος!!! Ναι είσαι έγκυοοοοος!!! Είσαι έγκυος!!! Είσαι σίγουρα έγκυος!!! Θα κανείς μωρό! Θα γίνεις μάνα! Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας! Sok είσαι έγκυος!!!!!» Βγαίνουμε απ’ έξω γρήγορα μην μας πάρουν χαμπάρι από τα τόσα δάκρυα χαράς και λέω πρέπει να βγάλουμε μια φωτό όπως είμαστε να θυμόμαστε αυτή την ημέρα!

Όλα τα καλά του Θεού με τις ευλογίες Του, μέσα από από τη ψυχή μου. Nα έχεις μια υπέροχη κύηση και μία εύκολη γέννα! Υγεία και αγάπη να έχετε σε όλη σας τη ζωή! Δίπλα σας πιο δυνατή και από βράχο θα προσπαθήσω να είμαι! Όσο φόβο, άγχος, αγωνία κι αν έχετε, μόλις έρθει το αγγελούδι σας θα φύγουν όλα! Ανθρώπινα πανέμορφα συναισθήματα στον έρχομαι ενός “φασολάκι”. Σαν μια γροθιά να μεγαλώσετε τον καρπό του έρωτα σας με την περίσσεια αγάπη και καλοσύνη που έχετε!

Σας αγαπάω ΑΠΕΙΡΑ!!!”

…. στο οποίο έσπευσε να απαντήσει η Ιωάννα “αγαπημένη μας”.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, λοιπόν, στην απάντηση που έκανε από κάτω, πέραν του ότι – μάλλον – αποκάλυψε το φύλο του μωρού, αφού όπως θα δείτε και παρακάτω έχει βάλει το emoji του θηλυκού γένους κι ένα μωρό δίπλα, έβαλε μπροστά και τα emoticons ενός γαμπρού και μιας νύφης, πράγμα που σημαίνει – και είναι απόλυτα λογικό – ότι ο Δημήτρης και η Ιωάννα θα φτάσουν την σχέση τους και στο τελικό στάδιο, αυτό του να παντρευτούν, εφόσον η εγκυμοσύνη ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Ιωάννα είναι ένα από τα λίγα άτομα που έχει φάει πολύ hate – όσο και αγάπη εννοείται – στον κόσμο των media οπότε δεν θα ήταν παράλογο να κρατήσει αυτή την μοναδική ημέρα για εκείνος επτασφράγιστο μυστικό και να την μοιραστεί μόνο με τους κοντινούς τους φίλους.

Λέτε η Αλεξανδράκη, λοιπόν, να ξέρει κάτι παραπάνω ή απλά ο ενθουσιασμός της “διατυπώθηκε” έντονα δημιουργώντας εσφαλμένες εντυπώσεις;

Ο χρόνος θα δείξει άλλωστε… όπως λέει και ο λαός… τίποτα δεν μένει κρυφό!

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα