Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠαντρεύεται ο Ηλίας Βρεττός! Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο

Παντρεύεται ο Ηλίας Βρεττός! Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο

Ευχάριστες αποκαλύψεις έκαναν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή «Happy Day». Γάμους και χαρές θα έχουμε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αφού ο Ηλίας Βρεττός και η επί 3 χρόνια σύντροφός του, Αναστασία Δεληγιάννη, ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Το ζευγάρι κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι, γι’ αυτό άλλωστε και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στη γενέτειρα του τραγουδιστή, την Εύβοια, ενώ οι προετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει.

Οι αποκαλύψεις για το γάμο Ηλία-Αναστασίας

«Το ήξερα γιατί είχα δει τη νυφούλα να κάνει πρόβα νυφικού. Την είδα δύο μήνες πριν. Αλλά επειδή συνάντησα τον γαμπρό σε ένα event και του είπα “Είδα κάπου τη γυναίκα σου” και επειδή δε μου είπε τίποτα, λέω δε μιλάω, δεν το λέω. Σεβάστηκα ότι αυτός δεν ήθελε να μιλήσει σε πρώτη φάση. Τώρα που το έμαθε η Τίνα (Μεσσαροπούλου) επισήμως και με σημείο και ημερομηνία γάμου, θα πω κι εγώ τι είδα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τότε τον λόγο πήρε η δημοσιογράφος του Happy Day, Τίνα Μεσσαροπούλου, αποκαλύπτοντας: «Ο Ηλίας Βρεττός φαίνεται ότι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Παντρεύεται με τη σύντροφό του το καλοκαίρι στον τόπο καταγωγής του, στην Εύβοια. Έχουν κλείσει ξενοδοχείο, τα πάντα», με τη Σταματίνα να προσθέτει: «Όταν είχα πάει στην καλή μου φίλη από την Κύπρο, την Έφη Παπαϊωάννου τη σχεδιάστρια, βλέπω μια κούκλα κοπέλα, δεν την είχα δει ποτέ από κοντά, είναι πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Ξανθιά με πράσινα μάτια. Η Έφη, μέσα στη γλύκα και τον αυθορμητισμό της, μου λέει “έλα να δεις τη νυφούλα μας τι κούκλα είναι”».

Οι δηλώσεις του Ηλία για την Αναστασία

Ο Ηλίας και η Αναστασία κρατούν χαμηλό προφίλ και σπάνια μοιράζονται κοινά στιγμιότυπα με τους followers τους στο Instagram. Ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο Βρεττός είχε αναφερθεί στο παρελθόν στη σχέση του με την καλή του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Με την Αναστασία είμαστε μαζί 3 χρόνια, συγκατοικούμε μένουμε μαζί, είναι πάρα πολύ όμορφο. Είμαι με έναν άνθρωπο που αισθάνομαι ότι μου δίνει ισορροπία και ότι μου δίνει δύναμη να πηγαίνω μπροστά. Με έναν άνθρωπο που είσαι 3 χρόνια το επόμενο βήμα είναι η επισημοποίηση της σχέσης, αν όλα πάνε καλά και αν θέλει ο Θεός θα έρθει».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα