Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠαντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης!

Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης!

O γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Η σύντροφός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο στις 2 Ιουλίου τον γιο τους, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί. Ο πρώτος Έλληνας MasterChef και η σύντροφός του έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και είχαν καταφέρει να κρατήσουν μυστική ακόμη και την εγκυμοσύνη.

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Instagram από το μαιευτήριο: «Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία… Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!».

Το όνομά της είναι Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και είναι μία εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα με την οποία ο Άκης δεν έχει φωτογραφηθεί δημοσίως. Ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το όμορφο ζευγάρι δεν γνωρίζεται πολύ καιρό, ωστόσο έκαναν το πιο σημαντικό βήμα της κοινής ζωής τους και έγιναν γονείς.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Άκης Πετρετζίκης τον περασμένο Μάιο, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι αρκετά χαρούμενος που θα γίνει πατέρας. «Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο, επιτέλους ήρθε η ώρα. Το ήθελα πολύ». Ο γνωστός σεφ -σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» – δεν γνώρισε τη σύντροφό του και μέλλουσα μητέρα μέσα από τον χώρο της μαγειρικής ή της σόουμπιζ, αλλά από τα social media. Η ίδια εργάζεται ως νοσηλεύτρια.

Ο Άκης Πετρετζίκης ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι δεν μαγειρεύει στο σπίτι του και δεν έχει όρεξη να φάει έπειτα από όλη τη μέρα. Παράλληλα, δήλωσε ότι η εκπομπή «Kitchen Lab» θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν και όπως είπε και ο ίδιος θα φτάσει μέχρι να μεγαλώσει ο γιος του και θα τη βλέπει μέχρι κι εκείνος. Αντίθετα, η ταξιδιωτική του εκπομπή δεν θα γίνει τη νέα σεζόν, εξαιτίας του κορωωνοϊού.

Αν και σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα ο γάμος δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά τους, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του enikos.gr, ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα, σε περιοχή των Μεσογείων. Μέχρι τότε ο Άκης Πετρετζίκης περνά πλέον τα μεσημέρια του νταντεύοντας τον νεογέννητο γιο του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα