Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠαναγιώτης Βασιλάκος – Νικολέτα Τσομπανίδου: Είναι ακόμα ζευγάρι και ιδού η απόδειξη!...

Παναγιώτης Βασιλάκος – Νικολέτα Τσομπανίδου: Είναι ακόμα ζευγάρι και ιδού η απόδειξη! (ΦΩΤΟ)

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέτα Τσομπανίδου αποτελούν το πρώτο ζευγάρι που προέκυψε από το ελληνικό “Bachelor”. Εκείνος την επέλεξε ανάμεσα σε πολλές άλλες και εκείνη δεν έκρυψε από την αρχή τα έντονα συναισθήματά της προς το πρόσωπό του.

Οι δυο τους μπορεί να κατοικούν σε διαφορετικές πόλεις, αφού ο Παναγιώτης ζει στην Αθήνα και η Νικόλ στη Θεσσαλονίκη, όμως για ένα διάστημα ήταν αχώριστοι, καθώς η όμορφη cheerleader είχε εγκατασταθεί στην Αθήνα.

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του Παναγιώτη Βασιλάκου με τα γυρίσματα του “Battles of the Couples“, φαίνεται πώς κράτησαν μακριά το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό. Τι κι αν το τελευταίο διάστημα διάφορες φήμες ήθελαν τη Νικόλ και τον Παναγιώτη να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, τελικά εξακολουθούν να είναι ζευγάρι.

Την αποκάλυψη έκανε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, δημοσιεύοντας στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία μας δείχνει το δώρο που του έστειλε η αγαπημένη του. Όπως θα δεις, πρόκειται για μία μαύρη μάσκα προστασίας, η οποία έχει επάνω ένα σχέδιο γάτας.

Δες τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα