Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠαίκτρια του Survivor σε δημόσια εμφάνιση χωρίς σουτιέν (ΦΩΤΟ)

Παίκτρια του Survivor σε δημόσια εμφάνιση χωρίς σουτιέν (ΦΩΤΟ)

Η Ασημίνα Ιγγλέζου ήταν μια από τους εκατοντάδες αθλητές από την Ελλάδα και τον κόσμο που έδωσαν το «παρών» στο Spetsathlon 2022, το θέμα είναι ότι μαγνήτισε όλα τα βλέμματα όχι με τις αθλητικές της επιδόσεις, αλλά με το… μαγιό της.

Όλα συνέβησαν στις Σπέτσες, όπου έγινε το Spetsathlon 2022 μια διοργάνωση που περιλαμβάνει το τρίαθλο (Sprint και Ολυμπιακό) μαζί με αγωνίσματα δρόμου και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης και στην οποία δίνουν το “παρών” εκατοντάδες αθλητές από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Το παρών έδωσε και η Ασημίνα Ιγγλέζου όπως και πολλοί Έλληνες celebrities, αφού αρκετοί θέλησαν να δώσουν το παρών στο πανέμορφο νησί και να δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Έτσι έκανε και η πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία για την ακρίβεια η αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων μπορεί να δήλωσε συμμετοχή στο Spetsathlon 2022 για να τρέξει, να κολυμπήσει αλλά και να κάνει ποδήλατο, σίγουρα όμως όσοι την είδαν ασχολήθηκαν πολύ περισσότερο μαζί της όταν αποκάλυψε τα κάλλη της στο νησί του Αργοσαρωνικού και συγκεκριμένα όταν μας έδειξε το τριγωνάκι της.

Η πίσω όψη της καθήλωσε τους πάντες, αφού όπως θα δείτε και εσείς τα καλοσχηματισμένα και σμιλεμένα oπiσθiα της τράβηξαν όλα τα φλάς πάνω τους.

Δείτε και εσείς αυτές τις φωτογραφίες που κατάφεραν και μάγεψαν τους πάντες στο νησί των Σπετσών. Η Ασημίνα Ιγγλέζου επι τω έργω….για μια ακόμα φορά με την κορυφαία πίσω όψη της σε φουλ δράση.

Και bonus από τους αγώνες, όπου είχαμε… αποκαλύψεις!

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα