Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠαίκτης του “Power of Love” παντρεύτηκε και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Παίκτης του “Power of Love” παντρεύτηκε και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Δανάη Παναγιώτου, η οποία στο παρελθόν είχε συμμετάσχει στο «The Voice» παντρεύτηκε ο Παναγιώτης Θεόφιλος.

Ο πρώην παίκτης του «Power Of Love» ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του και δε μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του. Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσω Instagram, καθώς τόσο το ζευγάρι, όσο και οι καλεσμένοι, ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς αρκετά στιγμιότυπα από το μυστήριο και το γαμήλιο πάρτι. Το «παρών» στην τελετή έδωσε, όπως βλέπουμε και ο Δώρος Παναγίδης, ο οποίος συμμετείχε επίσης στο «Power of Love».

Μπορεί στο ριάλιτι αγάπης που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ, ο Παναγιώτης Θεόφιλος να ήταν ζευγάρι με την Άννα Λορένη, ωστόσο, η σχέση τους δεν κράτησε και τελικά ο ίδιος βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Δανάης Παναγιώτου.

«Ήρθα στην Κύπρο για δουλειές και έμεινα γιατί βρήκα τον έρωτα της ζωής μου. Δεν το είχα σχεδιάσει ακριβώς έτσι. Αλλά επειδή ήταν τα γενέθλιά μου και, παράλληλα, ήθελα να την “πιάσω στον ύπνο” και να μην καταλάβει τίποτα, μου βγήκε εκείνη τη μέρα στο δείπνο. Ταιριάξαμε αμέσως, κουμπώσαμε. Από την αρχή καταλαβαίνεις ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα είσαι. Έχουμε πει ο γάμος να γίνει μέσα στον επόμενο χρόνο, αλλά να δούμε πρώτα τι θα γίνει με τον κορονοϊό» είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα