Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠαίκτης του Masterchef πρωταγωνιστής στη νέα ροζ ταινία του Σειρηνάκη

Παίκτης του Masterchef πρωταγωνιστής στη νέα ροζ ταινία του Σειρηνάκη

Την τελευταία φορά που μας απασχόλησαν με επεισοδιακό τρόπο οι ταινίες του Σειρηνάκη ήταν… με τη Τζούλια Αλεξανδράτου!

Να, όμως, που ήρθε η στιγμή να μας απασχολήσει ξανά, έστω και εν μέσω πανδημίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patkiout.gr, ο δαιμόνιος και ίσως ο πιο ισχυρός στην Ελλάδα παραγωγός πορνό ταινιών Δημήτρης Σειρηνάκης, πριν από μια εβδομάδα έδωσε τα χέρια με ποιον λέτε; Σίγουρα δεν πάει το μυαλό σας… Με τον Διονύση Πρώιο από το περυσινό MasterChef!

Ο Διονύσης Πρώιος του MasterChef πρωταγωνιστής στη νέα τσόντα του Σειρηνάκη – Το παρασκήνιο της συμφωνίας

Ο 55χρονος πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του Star δεν έδωσε μόνο τα χέρια με τον Σειρηνάκη αλλά έλαβε και προκαταβολή για να «δέσει» στα σίγουρα η δουλειά. Η μόνη που δεν γνωρίζουμε ακόμα είναι η παρτενέρ. Το δε σενάριο, θα είναι όπως μάθαμε τρομερά ευφάνταστο και θα έχει μπόλικη δόση μαγειρικής.

Έλληνας κοσμοπολίτης σεφ ο νέος πρωταγωνιστής του Σειρηνάκη

Κι όμως… Ο Πρώιος δεν είναι ένας απλός άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Είναι ένας κοσμοπολίτης Έλληνας με όλη τη σημασία της λέξεως, γεννημένος στο Μπουένος Άιρες, με μια περιπετειώδη ζωή ανά τον κόσμο με λάθη, πάθη αλλά και έντονη καλλιτεχνία, με τις νύχτες στη Μύκονο και με τον τραγικό θάνατο του μοναχογιού του σε τροχαίο στο νησί των ανέμων που τον στιγμάτισε για πάντα…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα