Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠήρε πίσω την πρόταση: Όλη αλήθεια για το χωρισμό Αντώνη Ρέμου –...

Πήρε πίσω την πρόταση: Όλη αλήθεια για το χωρισμό Αντώνη Ρέμου – Ζέτας Μακρυπούλια ένα βήμα πριν το γάμο

Κεραυνός εν αιθρία ήταν ο χωρισμός του Αντώνη Ρέμου και της Ζέτας Μακρυπούλια, αφού όλοι περίμεναν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.Πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ο Αντώνης Ρέμος είχε κάνει πρόταση γάμου στη Ζέτα Μακρυπούλια και μάλιστα, πρώτα θα έκαναν πολιτικό γάμο, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, στη Θεσσαλονίκη και αργότερα θα ακολουθούσε και ανοιχτός θρησκευτικός γάμος, στην Αθήνα.

Το ζευγάρι, ωστόσο, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και σύμφωνα με φήμες, δεν χώρισαν και με τον καλύτερο τρόπο.

Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού

Ο λόγος του χωρισμού ήταν η απόσταση, αφού το ζευγάρι είχε αποστασιοποιηθεί αρκετά, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αν και ο χωρισμός ήταν κοινή συναινέσει, λέγεται πως πρώτος την απόφαση πήρε ο τραγουδιστής και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να συμφωνήσει.

Βέβαια, μετά από χρόνια και οι δύο προχώρησαν στην προσωπική τους ζωή, η ηθοποιός και παρουσιάστρια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και ο τραγουδιστής με την Υβόννη Μπόσνιακ, με την οποία έχει αποκτήσει και μία κόρη.

Όπως είχε υπογραμμίσει ο τραγουδιστής για την ηθοποιό, αρκετά χρόνια μετά τον χωρισμό τους, «όσο και να γίνουν ξένοι δύο άνθρωποι, εγώ πάντα κρατάω τις όμορφες στιγμές. Και εννοείται ότι χαίρομαι που έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και της ηθοποιίας και που έχει κατακτήσει το όνειρο της», ενώ κατά τη διάρκεια της σχέση τους, είχε επισημάνει σε κυριακάτικη εφημερίδα «ένα παιδί από τη σχέση μου με την Ζέτα θα ήταν για εμένα το μεγαλύτερο δώρο Θεού».

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα