Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠέτρος Φιλιππίδης: Αντιδρούν οι ηθοποιοί με το “μπλόκο” των καναλιών στις σειρές...

Πέτρος Φιλιππίδης: Αντιδρούν οι ηθοποιοί με το “μπλόκο” των καναλιών στις σειρές που έχει παίξει

Αντιδράσεις φαίνεται πως έχει προκαλέσει η απόφαση των καναλιών να επιβάλλουν “μπλόκο” στα σήριαλ που έχει πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππιδης.

Ο ηθοποιός εδώ και αρκετό καιρό κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης με την κατηγορία ενός βιασμού καθώς και για δυο απόπειρες βιασμού πρόσφατα κατέθεσε αίτημα για κατ΄οίκον περιορισμό το οποίο και απορρίφθηκε ενώ την ίδια στιγμή οι τηλεοπτικοί σταθμοί αποφάσισαν να μην ξαναπροβληθεί σειρά στην οποία συμμετείχε.

Αυτή η απόφαση προκάλεσε αντιδράσεις στον χώρο του θεάτρου καθώς στις σειρές αυτές συμμετείχαν πολλά ακόμη πρόσωπα που έβγαζαν χρήματα από τις επαναλήψεις των επεισοδίων. Μάλιστα σήμερα, στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε η Χίλντα Ηλιοπούλου που εξέφρασε την αντίθεσή της αλλά και ο Πέτρος Ξεκούκης που ανέφερε,

“Έχω αρνηθεί να παίξω στον Λάκη τον Γλυκούλη που ήταν ο Φιλιππίδης γιατί δεν μου άρεσε ο ρόλος. Είναι πολύ άδικο να μην παίζονται οι σειρές του Πέτρου Φιλιππίδη, γιατί είναι και οι άλλοι ηθοποιοί. Ας μην προδικάζουμε έναν άνθρωπο αν η ελληνική δικαιοσύνη ακόμα δεν έχει αποφανθεί. Θα μου πείτε είναι προφυλακιστέος. Εγώ δεν μπορώ να πω αν είναι δίκαιη ή άδικη η απόφαση να προφυλακιστεί.

Εγώ όμως μπορώ να πω ότι αν δεν τελεσιδικήσει η υπόθεση δεν μπορούμε να κρίνουμε, γιατί αν βγει αθώος αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει; Αυτή τη στιγμή στερούνται οι πάντες που δούλεψαν σε αυτές τις σειρές. Δεν το θεωρώ κακό να δείχνει μια επανάληψη. Ο Πέτρος είτε καλώς, είτε κακώς πέρασε στη συνείδηση των ανθρώπων σαν ένας άνθρωπος που δημιούργησε ένα πρόβλημα. Τώρα ας το κρίνει ο καθένας”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα