Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠέτρος Κωστόπουλος: Αυτή είναι η πασίγνωστη ηθοποιός που είχε σχέση πριν την...

Πέτρος Κωστόπουλος: Αυτή είναι η πασίγνωστη ηθοποιός που είχε σχέση πριν την Τζένη Μπαλατσινού (ΦΩΤΟ)

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, πολύ πριν γνωρίσει και παντρευτεί την Τζένη Μπαλατσινού, διατηρούσε δεσμό με μια πολύ γνωστή και επιτυχημένη ηθοποιό, που καταφέρνει να μαγνητίζει από το πρώτο λεπτό όλα τα βλέμματα πάνω της.

Μάλιστα, την αποκάλυψη είχε κάνει το ξανθό μοντέλο και νυν του Βασίλη Κικίλια, όταν παρουσίαζε το «Πρωινού mou» με τον πρώην άνδρα της.

Ειδικότερα, τον Φεβρουάριο του 2014 είχε πάει καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή η Βάνα Μπάρμπα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, είπε στον παρουσιαστή και εκδότη: «Γιατί δε λες ότι είμαι από τις λίγες γυναίκες που έφυγα από σένα τότε».

«Και πήρες και τη γάτα μαζί» της απάντησε τότε ο Πέτρος, με την Τζένη να προσθέτει αμέσως μετά: «Μπορούμε να πούμε ότι τα είχατε. Δεν το έχετε παραδεχθεί ποτέ δημόσια. Ας το πω εγώ, να είναι λίγο πιο grande!».

«Τότε δεν μας ήξερε ούτε η μάνα μας. Αυτό ήταν Βόλος-Γιάννενα» συνέχισε ο Πέτρος Κωστόπουλος, προτού περιγράψει τον τρόπο που την “έπεσε” στη Βάνα Μπάρμπα στην πλατεία Κολωνακίου.

Viral είχε γίνει όμως και η στιγμή που ο Πέτρος μιλάει στις τηλεοπτικές κάμερες και η Βάνα περνά σαν σίφουνας και του δίνει ένα φιλί στο στόμα, αφήνοντας τους πάντες άναυδους.

Πέτρος Κωστόπουλος
Πέτρος Κωστόπουλος

«Ζωή χωρίς έρωτα είναι στερημένη ζωή. Μια ζωή είμαι ερωτευμένη, όχι τόσο με τα πρόσωπα, όσο με ιόν ίδιο τον έρωτα Δηλαδή, με την πεποίθηση ότι παθιάζομαι, τιμωρώ, όλα αυτά που έχει ο έρωτας αυτή την κτήση. Ο έρωτας έχει μόνο πάθος και καταστροφή. Η ένταση των συναισθημάτων που νιώθεις, είναι μοναδική.

Είναι συνυφασμένος με δυο πράγματα: το πάθος και το αίσθημα του θανάτου. Αν δεν ήταν συνυφασμένος με τον θάνατο και είχε αντοχή, θα γινόταν αγάπη, φιλία γι’ αυτό και οι μεγάλοι έρωτες πάντα πεθαίνουν νωρίς. Ο έρωτας κρατάει τρία-τέσσερα χρόνια. Μετά μετουσιώνεται σε κάτι άλλο. Δεν μπορεί να αντέξει πολύ σε καμία σχέση, σε αντίθεση με την αγάπη» είχε δηλώσει παλαιότερα η ηθοποιός στο περιοδικό ΟΚ!

Πηγή: debater.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα