Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠέντε απλές ασκήσεις για καλύτερο σεξ

Πέντε απλές ασκήσεις για καλύτερο σεξ

Η αντοχή, η ευλυγισία και η μυϊκή δύναμη είναι στόχοι που επιθυμούμε να πετύχουμε για να απολαύσουμε τα οφέλη της καλής φυσικής κατάστασης εντός και εκτός γυμναστηρίου.

Τα οφέλη της γυμναστικής, δεν αφορούν μόνο την υγεία σου, αλλά μπορούν να βελτιώσουν και την σεξουαλική σου ζωής. Η ισορροπία και η δύναμη, άλλωστε, είναι απαραίτητα για ένα καλό σεξ.

Οι παρακάτω ασκήσεις υπόσχονται να σου χαρίσουν πολύ καυτές και απολαυστικές στιγμές.

Βαθύ κάθισμα

Για ενδυνάμωση των γλουτών, των τετρακέφαλων και των μηρών εσωτερικά.

Σε όρθια θέση, ανοίξτε τα πόδια σε απόσταση λίγο μεγαλύτερη από το άνοιγμα των ώμων. Τα δάχτυλα των ποδιών πρέπει να «κοιτούν» προς τα έξω. Τοποθετήστε τα χέρια επάνω στους γοφούς. Κρατήστε των κορμό σε ευθεία και λυγίστε αργά τα γόνατα. Προσπαθήστε να φτάσουν οι μηροί σε παράλληλη θέση με το έδαφος. Κάντε μια μικρή παύση και σπρώξτε με δύναμη από τα πέλματα για να σηκωθείτε ξανά. Κάντε 2-3 σετ των 10-15 επαναλήψεων.

Η στάση της γάτας

Για ενδυνάμωση του κορμού και περισσότερη ευελιξία.

Στηρίξτε το σώμα στις παλάμες και τα γόνατα, κρατώντας τη σπονδυλική στήλη σε ευθεία. Κρατήστε τους ώμους ακριβώς επάνω από τις παλάμες και τους γοφούς ακριβώς επάνω από τα γόνατα. Ανασηκώστε το κεφάλι και το στήθος, σχηματίζοντας καμπύλη στην πλάτη. Μετά, χαμηλώστε το κεφάλι και κυρτώστε την πλάτη, προσπαθώντας να ακουμπήσετε το στήθος με το πιγούνι. Κάντε αργές εναλλαγές ανάμεσα στις δύο κινήσεις. Κάντε 2-3 σετ των 10-15 επαναλήψεων.

Κοιλιακοί

Εκτός από τα καυτά six packs που θα αποκτήσεις, οι κοιλιακοί είναι ιδανικοί για την ισορροπία του σώματος σου, κάτι που χρειάζεσαι στο σεξ, ειδικά σε ορισμένες στάσεις. Χρησιμοποίησε τον πυρήνα σου και δοκίμασε όποιες ασκήσεις κοιλιακών σε βολεύουν περισσότερο.

Ανύψωση γοφών

Για ενδυνάμωση των γλουτών, του κορμού και των οπίσθιων μηριαίων μυών.

Ξαπλώστε ανάσκελα με τα πόδια λυγισμένα και τα πέλματα να πατάνε καλά στο έδαφος, σε απόσταση ίση με το άνοιγμα των γοφών. Τοποθετήστε τα χέρια πλάι στον κορμό, με τις παλάμες να ακουμπούν στο έδαφος. Σηκώστε ψηλά τους γοφούς, σφίγγοντας τους γλουτούς και πιέζοντας με τα πέλματα το έδαφος, χωρίς να ανασηκώσετε καθόλου τους ώμους από το έδαφος. Κάντε μια μικρή παύση και μετά κατεβάστε αργά τους γοφούς. Κάντε 2-3 σετ των 10-15 επαναλήψεων.

Kegels

Η άσκηση Kegel είναι, ίσως, η ιδανική για να φτάσεις στον πολυπόθητο οργασμό. Στην ουσία, αυτό που έχεις να κάνεις σε καθημερινή βάση και να δεις αμέσως διαφορά, είναι την ώρα που κάνεις άρση της λεκάνης να κρατάς για 10 δευτερόλεπτα, σε ένα σετ των 10 επαναλήψεων, εκείνους τους μυς που σε βοηθούν να κρατηθείς όταν θες πολύ τουαλέτα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα