Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠέγκυ Σταθακοπούλου: Έσβησε τα 64 δίπλα στην κούκλα κόρη της (ΦΩΤΟ)

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Έσβησε τα 64 δίπλα στην κούκλα κόρη της (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Με τους ανθρώπους που ήθελε να έχει δίπλα της έσβησε τα κεράκια της τούρτας της για τα 64α γενέθλιά της η πάντα γοητευτική Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Γεννημένη στις 25 Ιουνίου του 1960, η ηθοποιός έχει διανύσει πολλά… χιλιόμετρα στο θεατρικό σανίδι αλλά και στα τηλεοπτικά πλατό αλλά για την ίδια, η μεγαλύτερη κατάκτησή της είναι ότι είναι μαμά της Χριστίνας της, της κόρης της που σπουδάζει ιατρική.

Είναι πολύ περήφανη και φυσικά μαμά και κόρη έχουν χτίσει μία πολύ δυνατή σχέση. Γι’ αυτό και η Χριστίνα ήταν σίγουρα καλεσμένη στο μικρό πάρτι που στήθηκε με αφορμή τα γενέθλια της ηθοποιού. Η ίδια θέλησε να γιορτάσει αυτή την όμορφη στιγμή της με τη Χριστίνα και μία καλή της φίλη και μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες από την έξοδό τους και τη στιγμή που έσβησε τα κεράκια της τούρτας της.

Μάλιστα στη λεζάντα των φωτογραφιών έγραψε χαρακτηριστικά:

«Το κοριτσάκι μέσα μου μεγαλώνει! Χρόνια μου πολλά πάντα δίπλα στην λατρεμένη κορούλα μου και την φιλεναδίτσα μου το Μαράκι! Στέλνω όλη μου την αγάπη στους άπειρους φίλους μου για τις τρυφερές τους ευχές! Πόσο τυχερή που προχωράμε μαζί!!!».

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που ανέβασε η Πέγκυ Σταθακοπούλου με αφορμή αυτό το μικρό πάρτι που στήθηκε για τα γενέθλιά της: 

Πηγή: Gossip-tv.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα