Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠάρις Χίλτον: Για πρώτη φορά μιλά για την κακοποίηση που υπέστη στα...

Πάρις Χίλτον: Για πρώτη φορά μιλά για την κακοποίηση που υπέστη στα 16 της – «Με άρπαξαν από το κρεβάτι στη μέση της νύχτας»

- Advertisement -

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη στην οποία προέβη η Πάρις Χίλτον σχετικά με την κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 16 ετών.

Η Πάρις Χίλτον, ένθερμη υποστηρίκτρια της βελτίωσης της προστασίας των παιδιών σε ιδρύματα για νέους, κατέθεσε ενώπιον επιτροπής του Κογκρέσου των ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, η Χίλτον αποκάλυψε ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση και εξευτελιστική μεταχείριση κατά τη διάρκεια της παραμονής της σε ένα ίδρυμα για εφήβους.

Στο παρελθόν, η 43χρονη επιχειρηματίας είπε πώς υποβλήθηκε σε «απαγωγή με την έγκριση των γονέων» σε τέσσερις διαφορετικές εγκαταστάσεις για νέους, καθώς οι γονείς της αναζητούσαν λύσεις για τη συμπεριφορά της και έπεσαν στην παραπλανητική εμπορική προώθηση της βιομηχανίας των προβληματικών εφήβων. Έχει χαρακτηρίσει την επιχείρηση θεραπείας συμπεριφοράς των εφήβων μέσω «σκληρής αγάπης» ως μια βιομηχανία 50 δισ. δολαρίων που περιλαμβάνει οικοτροφεία, δομές εκγύμνασης στρατιωτικού τύπου και προγράμματα τροποποίησης της συμπεριφοράς.

Η ίδια εμφανώς συγκινημένη ανέφερε πως η εμπειρία της από το ίδρυμα ήταν «απομονωτική και τραυματική», προσθέτοντας παράλληλα πως δεν επιτρεπόταν να ειδοποιήσει τους γονείς της για το τι συνέβαινε καθώς οι τηλεφωνικές κλήσεις παρακολουθούνταν.

«Όταν ήμουν 16 χρόνων με άρπαξαν από το κρεβάτι μου στη μέση της νύχτας και με μετέφεραν σε μία από τις τέσσερις δομές που θα έμενα», περιέγραψε η Πάρις Χίλτον, προσθέτοντας πως οι γονείς της αποφάσισαν τελικά να παραμείνει στο Provo Canyon από το οποίο όπως είπε η ίδια «παραπλανήθηκαν λόγω του καλού μαρκετινγκ».

Κατά τις ακροάσεις, η Χίλτον δήλωσε ότι: «Τα προγράμματα αυτά υποσχέθηκαν θεραπεία, ανάπτυξη και υποστήριξη, αλλά αντίθετα, δεν μου επέτρεψαν να μιλήσω, να κινηθώ ελεύθερα ή ακόμη και να κοιτάξω έξω από ένα παράθυρο για δύο χρόνια».

Υπενθυμίζεται ότι το 2020 η ίδια είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά ως επιζώσα σωματικής, ψυχικής και συναισθηματικής κακοποίησης, χωρίς όμως να αναφερθεί αναλυτικά σε αυτό. Έπειτα είχε μοιραστεί δημόσια λεπτομέρειες για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη κατά τη διάρκεια της διαμονής της στο οικοτροφείο «Provo Canyon» ως έφηβη.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα