Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠάολα: Το καυτό τσιφτετέλι της που ξεσήκωσε το μαγαζί που εμφανίζεται

Πάολα: Το καυτό τσιφτετέλι της που ξεσήκωσε το μαγαζί που εμφανίζεται

H Πασίγνωστη λαική τραγουδίστρια Πάολα, ανέβηκε στην πίστα και μάγεψε το κοινό με το καυτό τσιφτετέλι της, η φωτογραφία μαρτυρά το ταλέντο της στο χορό.

Αυτή η γυναίκα με καταγωγή από τη Χαλκιδική σίγουρα θεωρείται μία από τις πιο καυτές και σέξι τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz. Σε όποιο μαγαζί κι αν τραγουδάει γίνεται το αδιαχώρητο και με το ζόρι κινείται πάνω στην πίστα αφού τα λουλούδια μπροστά στα πόδια της σχηματίζουν βουνά. Ο χορός της και το λίκνισμά της δεν σε αφήνει να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της μιας και διαθέτει τρομέρη σιλουέτα και δίμετρα γυμνασμένα πόδια.

Πάολα

Τι επέλεξε να φορέσει για το καυτό τσιφτετέλι της

Ο λόγος φυσικά για την εντυπωσιακή Πάολα, που είχε βγει στην πίστα του μαγαζιού όπου εμφανιζόταν, με μια ημίγυμνη  εμφάνιση με ένα διάφανο κορμάκι που δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία του κοινού.

Το τσιφτετέλι είναι κάτι το αισθησιακό και το μυαλό θα μπορούσε αυτόματα να πάει σε μια απόλυτη θεά της πίστας, η οποία προχώρησε σε έναν απίθανο χορό, όπου βγήκαν… όλα έξω.

Η Πάολα είναι μια από τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα, με τη θηλυκότητά της να είναι αναμφισβήτητη και την παρουσία της να μην περνά ποτέ απαρατήρητη, ειδικά όταν βγαίνει να τραγουδήσει και να… προκαλέσει τις αισθήσεις με τον «καυτό» χορό της, όπως έκανε και διάσημη γυναίκα από ριάλιτι.

Αυτό είχε κάνει και σε ένα κέντρο διασκέδασης, όπου τραγουδούσε, με το κοινό να τρελαίνεται με το λίκνισμά της και να την αποθεώνει, σε μια από τις στιγμές, που χαρακτηρίζουν την «φωτιά», την οποία πάντα φροντίζει η τραγουδίστρια να μεταδίδει. Πάολα

Διαθέτει το καλύτερο κορμί

Η καυτή ερμηνεύτρια φρόντισε για ακόμη μια φορά να «τρελάνει» τους θαμώνες του μαγαζιού στο οποίο εμφανιζόταν, με ένα μοναδικό χορό.

«Όσες φορές κι αν τη δούμε σίγουρα δε θα την χορτάσουμε ποτέ» δηλώνουν στο «to10.gr» και φυσικά ποιος διαφωνεί (;). Τόσο οι αποκαλυπτικές της εμφανίσεις, όσο το εντυπωσιακό κορμί της και τα αισθησιακά της λικνίσματα είναι αυτά που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση της λίστας με τα κορυφαία τσιφτετέλια.

 

Πηγή:pronews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα