Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Lenny Kravitz εξομολογείται για τη σεξουαλική του ζωή: «Ο τρόπος που...

Ο Lenny Kravitz εξομολογείται για τη σεξουαλική του ζωή: «Ο τρόπος που ζω ίσως είναι παράξενος»

- Advertisement -

Ούτε σεξ, ούτε πρόβλημα. Αυτό είναι το μότο του διάσημου τραγουδιστή, Lenny Kravitz. Ο 60χρονος αποκάλυψε ότι είναι άγαμος για «πνευματικούς» λόγους και δεν έχει σοβαρή σχέση εδώ και εννέα χρόνια.

Έτοιμος να βγει από τα ρούχα του ο Λένι Κράβιτζ – Γίνεται στρίπερ

«Έχω γίνει πολύ ρυθμισμένος στον τρόπο μου, στον τρόπο που ζω», είπε στον Guardian σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη.

Ο Kravitz ήταν παντρεμένος με τη Lisa Bonet από το 1987 έως το 1993. Απέκτησαν μαζί μια κόρη, την ηθοποιό Zöe Kravitz.

Ο τραγουδιστής του «Fly Away» μίλησε στο παρελθόν για την απόφασή του να είναι άγαμος το 2008. Εκείνη την εποχή, ο Kravitz είπε ότι δεν είχε κάνει σεξ εδώ και τρία χρόνια.

«Είναι απλώς μια υπόσχεση που έδωσα μέχρι να παντρευτώ», είπε στο Maxim. «Όπου βρίσκομαι στη ζωή, οι γυναίκες πρέπει να έχουν κάτι άλλο, όχι μόνο το σώμα, αλλά το μυαλό και το πνεύμα. Κοιτάζω τη μεγάλη εικόνα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lenny Kravitz (@lennykravitz)

Το 2011, ο Kravitz παραδέχθηκε στο περιοδικό Details  ότι τα σχόλιά του σχετικά με την αγαμία ήταν «παράξενα».

Ενώ είναι ελεύθερος για σχεδόν μια δεκαετία, ο Kravitz είπε στον Guardian ότι είναι περήφανος για το πόσο καλός φαίνεται στα 60 του. «Μόλις που μπορώ να το πιστέψω ο ίδιος. Αλλά είναι όμορφο», σχολίασε. «Είναι ένας συνδυασμός γονιδίων, αυτοφροντίδας, σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας».

Πώς διατηρεί άψογη φόρμα στην ηλικία του

Ο σταρ του «Hunger Games» εξήγησε πώς διατηρεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, λέγοντας: «Υπάρχει πολλή σκληρή δουλειά και πειθαρχία. Αυτό σημαίνει ότι όταν θέλω να φάω junk food, δεν το κάνω».

«Δούλευα όλη μέρα, συνεντεύξεις, πρόβες μέχρι τη νύχτα, γυρνούσα σπίτι στις 11 το βράδυ. Πρέπει να φάω κάτι. Τώρα είναι 1 π.μ. Δεν έκανα την προπόνησή μου. Πήγα λοιπόν στο γυμναστήριο και έκανα μια προπόνηση 90 λεπτών στις 2 το πρωί. Δεν θέλω να είμαι στο γυμναστήριο στις 2 το πρωί, αλλά ξέρω ότι πρέπει» περιγράφει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lenny Kravitz (@lennykravitz)

«Επειδή είναι μέρος της πειθαρχίας μου — έχει να κάνει με το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Θέλω και τα τρία αυτά στοιχεία ευθυγραμμισμένα. Αν το σώμα μου είναι σε φόρμα και το πνεύμα και το μυαλό μου δεν είναι, τότε είναι απλώς κάτι ωραίο να το κοιτάξω ή να το καυχηθώ. Ποιος νοιάζεται; Για μένα, όλα αυτά πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένα. Και πρέπει να κάνω τη δουλειά που χρειάζεται για να τα έχω όλα αυτά σε ευθυγράμμιση, ώστε η ύπαρξή μου να είναι στο μέγιστο».

enikos.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα